Tema: GGD's PLOmaha sick grind!
Lep pozdrav PokerPRO!!!
Piše se leto 2013, za mano pa je eno najtežjih obdobij v mojem življenju. Podrobnosti niso važne a pred kratkim sem se zavedel, da je čas, da spremenim večino stvari. Ugotovil sem kaj hočem, česa nočem in kako bom uresničil svoje cilje. Predvsem bi rad zapustil to našo državo in se preselil nekam v južne kraje ( Kanada ipd.... ). Za sabo imam kar solidno poker kariero in ne bom lagal, na forumu sem sodeloval že prej pod drugim nickom vendar si ga ne želim uporabljati naprej....razlogov je več: je enak kot moj nickname na določenih P straneh kar mi sploh ni všeč saj bi rad ohranil malce zasebnosti, če pišem blog/projekt....na pokerpro me pozna dosti ljudi, nekateri so mi celo dolžni kak dollarček ampak se zaradi tega nebom preveč živčiral...sodeloval sem v veliko skype grupah ipd., ker pa sem popolnoma zamenjal igro pa bi rad temu naredil konec, saj sem preprosto že prej preveč časa zapravil na skypu ipd. in si tega ne želim več...skratka sem v obdobju semi-odraslosti kjer bi rad končno poker vzel resno ampak si želim ohraniti zasebnost- to predstavlja za mene nek nov začetek, ki mi je bil nujno potreben. Tak da upam, da bojo administratorji to razumeli ( če priznaš, se ti pol oprosti
), jaz pa vam bom prikazal preboj po PLOcash limitih nekdanjega SNG grinderja.
Zakaj sem se odločil za projekt in zakaj PLO?
Poleg lastne motivacije za grindanje in nekega nadzora nad sabo, sem se za projekt odločil, ker se mi zdi škoda, da med vsakodnevnim prebiranjem foruma ne zasledim niti ene same PLO teme...
PLO sem igral prvič ( bolj resno) šele pred slabim mesecem ampak sem se dobesedno zaljubil v igro....je preprosto tolk bolj zanimiva in komplicirana kot Holdem (al pa ga mam js dost po parih letih grindanja ) in definitivno velik ampak res velik bolj profitabilna v tem trenutku. Poleg tega pa tudi nikoli prej nisem igral casha, zato je to pač neki novega-zanimivega.
Kaj, kje, koliko bom igral? Kakšen bo BRmngmnt?
Torej zadnji mesec sem se predvsem učil PLOja izven poker miz, teorija, videei itd itd....zadnji teden, sem začel igrat mal na izi od PLO5 do PLO25 ampak večinoma max 3mize. No včeraj sem se počutil končno pripravljenega in sprejel odločitev, da začnem na začetku in grindam PLO5 ampak vsaj 12 miz naenkrat zloženih jasno v kaskado, saj igram na laptopu ( ko se navadiš sploh ni panike!). BR je dovolj velik, da bi igral plo10 in tolk miz, če bi zmanjšu število bi lahko igral tudi PLO25, sam počasi je treba hitet, men pa se ne mudi nikamor. Aia igraaam pa jasno na PS....
Zdej za tale mesec ni nekih ciljev, ker ga je v bistvu konec. Denarnih ciljev si nebom postavljal, prav tako se mislim premaknat višje ko se mi bo zdelo, da sem res sigurn v sebe.....julija pa jasno goldstar vip, čeprav sem delu mal kalkulacij, pa bi mogoče lahko tud platinuma dosegu, če bi se par stvari pokloplo....:)
In pa včirajšnji prvi dolg in uspešen dan:)
Pa še slika mojga PLO coacha, s katerim je res fajn delat pa to.....
To je to zdj pa grindat za glory in $'ssss!