Tema: Hyper HU Pstars 2013
Yo,
na brzino sem se odloču, da bom mel svojo temo....morem bit discipliniran, ker mi kej drugega tut ne preostane pa bo tole ziher pomagal...kot nekateri mogoč veste sm še pred 14 dnevi bil najbolj pametn kak bom po morju šaltu na 15ke...ko sm se pelal iz morja sm pa fasu tako kazn, da bi lahka šou tut u arest za 60 dni na hrvaškem ker sm bogi študent, ki se financira sam, je blo treba dvignat bolj al majn cel bankroll pa vrnat starim, ko so mi založl....AAAAAAAAAAAAA
pr***** bu*****bu***********#$"%%&Q#/$#"$"$"#
Moj part time job mi plačuje najemnino pa še neki malega, sam polovica mesečnega incoma more pridet iz pokra->GOPRO OR DIE TRYIN?
Edina dobra stvar pri vsem skupi je ta, da nimam na faksu letos skor nič obveznosti, tak da lahka igram poker cele dneve in noči, razn takrat ko ga žuram...žuram pa kr dost! Pa tut na splošno sm v zadnjem času ratu volume beast, 4 mize skoz, heh ko se spomnem januarja ko sta še dve mize ble preveč pa sm bil na timebanku skoz
V glavnem neki rolla sm dal za kazn, neki ga mam na strani, da nebo treba cashoutat čist vsega kar bom zaslužu, čeprav bom definitvno mogu delat male cashoute ampak bom to nadoknadu z res malce sick volumnon.
Predn mi začnete bluzit o tem kak si nj najdem službo pa talat minuse bom reku to: realno gledano je vsaka služba, ki jo lahko dobim kot študent tako slabo plačana in tolk časa vzame, da se mi dejansko ne splača, pa tut ne mislim pečit hamburgerjov pa kuhat kavic antipatikom....pa še vsak šiht bi se rahlo križu z mojim part time jobom, ki ga obožujem ( 6 ur na tedn) in pa žuranjem, ki ga pa jasno tut obožujem. Prav tako pa obožujem poker in sem prepričan, da lahka že na je**** mikrotih zaslužim več, ko prek študenta
Pusto sem si 50$ bankrola, grinda se 1.5$ HHuje, 4 mize 100%....bankroll managementa ni čist točno določenga, tejkanje shotov itd. ( vseeno v nekih mejah normale ) sem pa kar se tega tiče izredno stabilen, se mi ni problem spustit nižje al pa celo cel dan igrat nižje kot bi si lahko privošču, če se ta dan ne počutim 100%. Tilt mi ne dela problemov čeprav realno gledano lahka to nekdo reče šele takrat, ko runna 220 buyinov pod evjem
Evo za mano so prve slabe 3 efektivne ure igranja, bom pa še igral dans do kakih 4ih zjutri, ker pa dejansko uživam....morm rečit, da se prav fotra počutim vsem na temlem limitu, kar je zakon, ko dobim v glavo celo retrospekcijo moje igre, ko sm par mescev nazaj spoznal tele hyperje pa do danes. BTW mi lahka prosim kdo pove kak se printscreen nardi, da mi nebo treba zraven pisat roija pa winrate in bo stvar bolj pregledna....????!!!!!!
w=58%, r=11.4%