maliprofi napisal:michi, ti boš samo pisal in filozofiral, ali boš poskusil tudi odigrati kak hand??
No, taksne izjave sem pricakoval.
In jih bom kr hitro ustavil/ignoriral, ker so neproduktivne.
To sem napovedal tud na zacetku projekta.
Dejstvo je, da odigram 50k+ handov na mesec, tudi 100k+ dostkrat presezemo, ampak ni cilj samo igrati, temvec predvsem delati na igri. To marsikdo zanemari in tudi sam sem zanemaril, kar te na dolgi rok dosti stane.
Trenutno se ukvarjam s tem kako postavit stand proti najboljsim regom, kako spilit range in kako sproti zaznavat svoje leake, ki so se mi nedavno pojavl.
Sem pa odigral nekje 500 handov danes da se malo navadim na prilagojene range, pa se ni zacelo najboljse.
V upanju da bos konstruktiven bom postnal ene par handov, ki jih lahko pokomentiras, dobis morda se kaksno drugo mnenje in najdes tudi kej zase, ter kaj prispevas h communitiju.
Tole recimo je blo odigrano proti 49/33/6 (sqz 10) na 160 handih fishu.
http://weaktight.com/6730064
Prvo vprasanje je, ali lahko zapiramo na minraise, ko dobimo taksne oddse? Kaj je tu bottom calling range proti taksnem sizzingu in taksnem igralcu.
Drugo pa je, ali je na zoom FR tale c/r na tak board najbolj smiseln in je pac to cooler ali pa je boljsi alternativni line, kjer pa si se vedno ne bi zelel zgubit prevec potencialnega valuea?
--------------------------------------------
PS: 
"don't be so quick to judge me.
after all, you only see what i choose to show you"
Zadnji popravljal michi (22-05-2014 10:31:50)
Michi - "The $talker"