Tema: Pokerstars ban, kaj priporočate?
Živjo fantje,
bom poskusil biti kratek, zato kar iz prve:
Ali te lahko bannajo v primeru, da narediš drugi acc na Starsih na drugo ime in igraš na drugem računalniku, vendar na istem internetu(kablu)? Če ja, predvidevam, da če se prestaviš pa na wifi pa ni panike.
Ali te lahko bannajo, če dviguješ denar na skrill/neteller acc, ki je na ime igralca, ki je na starsih banan? Če ja, ali imaš lahko na skrillu registrerano kartico, ki ni od istega imetnika kakor je račun?
Res bi bil hvaležen pomoči, namreč zaradi njihove neumnosti in moje nevednosti so me bannali for life in ne morem si predstavljati, da bi igral kjerkoli drugje kot na starsih. Sem poskusil, ampak enostavno ni to to.
Pisal sem jim že dvakrat in prosil, če me unbanajo in so zavrnil. Point je samo to, da sem dovolil igrati 2h na mojem accountu igralcu, ki je bil bannan pred nekaj časa, vendar jaz tega nisem vedel. Povedu sem jim po resnici kaj je blo in so napisali, da zaradi tveganja da ta igralec lahko dostopa do miz prek mojga accounta morjo tut mene bannat.
Nameravam narediti nov acc na ime ene frendice in igrati na drugem kompu. Verjetno ne bi blo pametno prikučiti isti kabel od interneta, ki je bil vključen, ko so me bannali, zato bom kupil wifi kartico in jo vstavil v drug pc. To bo po moje potem delal brez problema.
Duga stvar pa, ko bo, če bo čas za dvignit denar isto predvidevam, da ni pametno dvigovati na skrill account osebe, ki je bannana ane. Ker oni majo vse moje podatke in pomoje kjerkol bo moje ime zravn bo problem.
Tako da imam v planu tudi rečt frendici, da naredi skrill na svoje ime in potem upajmo, da se bo dalo mojo kartico dat pod njen ime. V tem primeru bi bila težava rešena, če pa to ne gre pa nimam več idej.
Kaj priporočate?
Hvala in lp,
Maks
Zadnji popravljal Shaytan (20-01-2015 17:17:48)