15.11.-21.11. Pregled
15.5h igre (4.7k handov)
7h HH review
Specifični preflop spoti //
22.11.-30.11. Cilji
Iz zadnjih treh postov je razvidno, da mi uspe konstantno okoli 23ur na teden posvetiti pokru, torej cca 90ur na mesec je neka realna cifra za v prihodnje. Odločiti se moram samo kakšen bo procent med študeijem in igro. In kakšen bo ta off tables študij. Trenutno sem po vsakem sešnu iz prejšnjega dneva naredi HH review vseh marked handov, teh se kar nabere. Po navadi mi je vzelo 1h za review nekega 3h sešna recimo. S tem sem sicer zadovoljen, ker grem lahko z mirno glavo v naslednji sešn, ampak mi vzame veliko časa in nič ne ostane za neke poglobljene spote, recimo, da bi rekel ta teden bom pa študiral samo specifično tole, kar me malo moti, ker sem all over the place. Tako da tle bom z novim mesecem sigurno mogel neki pogruntat. Nabralo pa se mi je do zdaj cca 30 handov za katere ne vem kaj točno je pravi play, tako da bom v prihodnje tut tle kej postal, da pokomentirate.
Drugi problem s katerim se pa soočam je, da po šihtu naredim trening, HH review in šele nato igram v poznih urah in sem že utrujen proti koncu, kar privede do kakšnih nepremišljenih playev, hitrejšega tilta ali manj zbranosti. Naredit nimam kej, razen pač se bolj potrudit.
Za konec bom pa naredil review še treh sajtov, na katerih sem igral v zadnjem času.
UNIBET
Igre od plo4 do plo400.
Deposit bonus 200€, če depozitaš s kartico.
Rake na micro limitih pl4-pl25 je najmanjši izmed vse konkurence - za vsaj 2bb/100 manjši od drugih... 6-10bb/100. Pri pl50 je podoben drugim sajtom in plo100+ rata ogromen.
Rakeback-a praktično v smislu flat denarja ni. Dobivaš ticket-e, challenge, ipd. Neuporabno.
Auto rebuy opcije ni!
HUD in nič s tem povezanega ni dovoljeno.
Nickname se menja lahko večkrat na dan.
Dober software. Dober support.
Igre srednje soft, nič posebnega.Prometa dovolj, sploh ob večerih.
Izjemno hitri cash-outi - pri meni vedno v 3-4 urah.
Skratka, sajt ni za rege po mojem mnenju, res je očitno, da si jih ne želijo. Edino kjer vidim, da je site uporaben, da začetnik naredi 200€ depozit, kar je super za plo4, dobil bo izjemno nizek rake in 25% RB bonusa ter lahko mirno trenira tiste preflop ipd. osnove.
Intertops - revolution/horizon network
200% do 1000€ deposit bonus, AMPAK, če narediš cashout preden vsaj toliko narejkaš kolikor si depozital ti vzamejo 10% fee!
Nizek promet. 1 miza plo25 plo50 samo povprečno ob večerih.
Prisotni so tudi američani, tako da kdaj se najdejo mize tudi zjutraj.
Igre so večinoma okej, torej soft, ampak je problem promet in občasni ameriški nit regi.
Rake na micro primerljiv drugim cca 13-13.5bb/100.
Rakeback je pa nor. Lahko narediš optin 36% flat RB in se odrečeš nekim ticketom, poleg tega pa če se ne motim bazirajo njihovo metodo pobiranja rejka še kot je to delal cake poker, in imaš RB izplačan na podlagi shared rake kalkulacije ne glede na to, da si imel prispevan/contributed rake dosti manjši. Nisem dosti se poglobil, da bi bil čisto prepričan, ampak do sedaj sem dobil tri RB izplačila tako in zgleda kot da dobivam 50-90% RB.
Site je sicer zanesljiv, support je dober, HUD dovoljen, ampak sam software je pa kar zastarel.
Overall ne priporočam sajta, ker ni prometa pač in je dovolj boljših opcij.
Ipoker - Bestpoker skin
Z Bestpokrom sem zelo zadovoljen. Podobno sicer ne morem reči za druge skine - Redstar mi govori, da me nočejo, ker sem slovenec, bet365 me je bannal brez razloga, williamhill mi je pa dejal, da ni problem, ko pa sem naredil depozit nisem mogel igrat.
Skratka Bestpoker ima dober support, dober RB in signup bonus, dober software, hud dovoljen, veliko prometa, okej rake. Edino, ko imam odprtih +6miz mi začne vse skup malo počasi delati, mogoče zaradi flash-a ali kaj ne vem.
Za enkrat mi je to primaren sajt, dokler si spet ne uredim pokerbros, ker izmed vseh sajtov do zdaj so ble tam najbolj soft igre.