Tema: ata smuk
Evo k je Pero na mojo željo zrihtou eno temo posebej za HU ne morm bit glih ravnodušen, pa bom probou še sam kej prispevat v to temo.
Sem ata smuk in HU igram od decembra. Prej sem igral FR in SH ter sem bil izrazit NIT, zato je tudi na HU moj stil igre izredno tight, še posebej v primerjavi z drugimi HU playerji. Za heads up pa sem se odločil, ker se tukaj da nardit kar lep dnar, poleg tega pa si z dobro selekcijo nasprotnikov lahko povečam svoj EV edge. Na primer strogo se izogibam vseh dobrih regularjev in igralcev, ki multitablajo. Razlog: ti so ponavadi dobri ali pa vsaj solidni in agresivni igralci proti katerim nimam edga ali pa je ta minimalen. Po drugi strani pa kakšna ovca zna zelo hitro zastaviti stack na marginaln hend, kar je več kot dobrodošlo.
Sam sem začel na nl50, ker pa je zalaufalo in sem tudi že od prej imel lep BR, sem še isti mesec napredoval na nl100 in nl200. Ugotovil pa sem, da je pri tem najpomembnejša disciplina, selekcija (kot sem že omenil) in hitro prilagajanje igre nasprotniku. S pravim pristopom se da hitro prilesti po limitih navzgor. Trenutno igram nl400 in nl600, kjer mi zaenkrat kaže kar dobro in niti nimam kakšnih ambicij iti višje, kajti tam je igra enostavno prehuda.
Prilagam še nekaj moje statistike
HM-januar
graf-januar
Upam, da bo še kdo napisal kaj o sebi, svoji HU igri oz. strategiji, itd.
Vprašanja in komentarji dobrodošli
Zadnji popravljal ata smuk (17-02-2009 08:31:30)