Re: ata smuk
@Birko: Ce ze mislis postat statse, postni vsaj od posamezne pozicije posebi (sb/bb).
@atasmuk: a igras mogoce se na ksnem drugi igralnici?
Niste prijavljeni. Prosim logiraj se ali registriraj.
@Birko: Ce ze mislis postat statse, postni vsaj od posamezne pozicije posebi (sb/bb).
trenutno sam na Betfriends
tko nekako zgleda moj hu graf, verjetno mas ti modro/rdeco crto glih obratno?
Edit: dela graf
Zadnji popravljal MMat (14-04-2009 18:35:25)
Ja pr men mata črti glih obratni barvi
Kašne maš pa poj statse??
Zadnji popravljal ata smuk (14-04-2009 23:09:55)
67/67 IP
27/15 OOP pa 12% 3bet, a te mogoce se kej zanima?
Edit: lah se pomenva kej prek msnja cene
Zadnji popravljal MMat (15-04-2009 00:15:14)
mojstra ! daj posnemita kak sesn da malo vidimo pa se se naucimo ostali
Sej mi je Chainreaction zrihtou Camtasio, pa tud mikrofon sm že kupu, pa sm enkrat že probou neki snemat, sam sm imu poj tak čudn občutk da sm pod enmu dodatnmu pritiskam tko da sm poj rajš kr izklopu... Bom mogoč enkrat k bom mal bl razpoložen, se morm še mal navadt najprej.
ja al pa lahko tudi na gres na nizje limte da ti bo pritisk nizji ker drugace pa se iz tega najvec naucimo ! hvala
aja pa chain tvoje filme ze tudi pogresam ze dolgo nic ni blo
ja sjvem, sj jst bi z veseljem nekej posneu, sam na mojmu limitu zj itk ni tolk akcije, pa precej časa čakam da kdo pride, pa tud sešni zadn cajt niso tisti tapravi da bi jih lahko posneu. Bom pa upoštevou dobr predlog pa bom probou posnet kej na nl50 kdaj če mi bo dolgcajt oz. bom imel prazne mize na nl400 in nl600.
Ata smuk, a si kaj spremenil v igri tam okol 68k hendov, ko se začne graf strmo vzpenjat?
Ata smuk, a si kaj spremenil v igri tam okol 68k hendov, ko se začne graf strmo vzpenjat?
Amm, ja šu sm en limit višje
Razlog je pa vrjetn tud to, da sm prdobu že mal več kilometrine in izkušenj ter povečou VPIP in PFR, da sm mal bl optimalizirou mojo igro k je bla prej precej nitty.
Čestitke Ata Smuku, ki je prebil magično mejo 100.000$ v 09! Kapo dol za mojstra!
tooooooooooooooooooooooooo mojster svaka cast nimam besed kralllllllllllllllllll
Sej sm ti ze cestitov sam da ti se kle svaka cast za ta rezultat. Smo misli da bomo mal pred morjem to docakal ampak si mal pohitu
Cestitke. Zdej pa naskok na 200k do druzga leta
lepo je vidt, da ti je ratal se pred zastavljenim datumom dosezt to magicno mejo!!! zdej pa novim zmagam in novim 100k nasproti!!!
si pa res car, vsaka čast... je bil ta plus samo na betfriendsih, al si še kje drugje igral?
thx usem še enkrat, ja ubistvu špilam sam na BF so zaenkrat tm kr fajni pogoji.
KRALLLL!!!!! čestitke, res si čvrst, sam tko naprej!!!
Respect