Tema: bathory - PartyPoker from $0 to $250 s pomočjo PokerPro.si
Lep pozdrav!
Sem Luka in poker igram že kar lep čas, vendar je sprva to bil bolj hobi in ubijanje prostega časa, zadnja 2 meseca pa se malo bolj posvečam igri in vidim da je lahko poker veliko več kot samo to. Do zdaj sem igral samo PokerStars, vendar sem zadnje 2-3 tedne vedno krožil okoli iste številke (+/- $15), pa sem se odločil da je čas da preizkusim še kakšno drugo online poker igralnico.
S pomočjo PokerPro.si sem se registriral na PartyPoker in prejel brezplačnih $25. Ker imam že malo več izkušenj z pokrom in se mi je zdelo potratno igrati $1 turnirje ali manj, sem se odločil da malce zanemarim BRM in se posvetim temu kar mi zadnji čas najbolje gre -> $3, 6-man Sit&Go turboti. Kot prvo presenečenje me je čakalo to da je na PartyPoker tournament fee vključen v buyin, hkrati dobiš tudi večji stack (ampak so tudi večji blindi) in kar je meni osebno všeč, turboti imajo krajši čas dviga blindov. Sam sem rad v tistih situacijah ko je potrebno izkoristiti pozicijo in ukrasti kakšen blind za zmago. V treh (ali štirih?) dneh sem iz teh $25 uspel ustvariti $86,69, in dosečti 74 od 200 potrebnih točk za odklenitev dodatnih $25 bonusa.
Da malo sebe (in tudi druge novince) motiviram sem ustvaril ta projekt kjer se bom boril v čim krajšem času prilezti do $250, kjer bom pa prešel na višje buyine ($6).
Če bo kakšen zanimiv hand ga še tudi objavim, drugače pa bom večinoma objavljal stanje. Petek in soboto bolj malo igram (mogoče samo 2 turnirčka na dan), ker ponavadi ni časa, čez teden pa kakšne 2-3 ure na dan, odvisno od ostalih obveznosti.
Torej trenutno stanje: $86,69 in bonus stanje: 74,4 / 200