Tema: hu sng ipoker projekt
Takole, začenjam projekt na ipokru. Zajec tiči v grmu premalega grinda zaradi slabšega začetka na skinu. My spirit is down trenutno, ampak sem prepričan, da bom prerinil tudi skozi to malo krizico, ki niti ne bi bila problem v kolikor se ne bi zgodila ravno ob prehodu na nov sajt. ipoker ni rigged, se ne prepričujem v to, vzorec je mali.
Igral bom 20$ in 30$ regular speed hu sng. Projekt zaključim, ko bo odigran 1000 match, cilj je, da se to zgodi pred 1.decembrom. Če se ne, bom projekt štel kot neuspeh. Ni nek hud grajnd, tako da sem v uspeh po številu iger in rezultatu skorajda prepričan. Updejtal bom približno na 50 matchov= 20 updejtov. Handov ne bom lepil, razen res zanimivih ali takšnih kjer me zanima več mnenj. Če zalepim bad beat, prosim admine naj pobrišejo takoj, brez heca...nočem smetit in se poizkušat smilit vsem, ker so mi kreknali ase, pa top set..blabla...Mogoče, ne obljubim, posnamem kakšen match za diskusijo..bom videl, kako bo s tem.
BR-ja, točk zvestobe, RB, bonusov ne bom pisal..roll je dovolj velik da prenese tudi shote na 50, ki jih ne bo (razen v primeru, da bi runnal res res dobro), uspeh bo kazala le HM črta, kasneje dodam še RB+bonus modro črto za približno orientacijo, sedaj še nima smisla.
Ekola, to je to...
Edit: Zgrešil forum, naj nekdo prestavi pod Projekti. Hvala.
Zadnji popravljal Zelena vila (31-08-2010 13:11:15)