Tema: Več Grindaj Al Pa Idi V Pyzdo Materno 2014
No,ker je jutri začetek novega mesca sem se odločil,da tudi jaz "pametnjakovič"odprem oz. nadaljujem svoj projekt/blog/dnevnik karkoli že pač,ki sicer traja že 5 mescev,od zdaj naprej pa ga bom vodil še na tej strani..upam,da bo kaj pomagalo k motivaciji in boljši igri,ker mi zadnje čase oboje malo šepa..višje v tem času nisem šel,ker je to v bistvu moj edini prihodek in morn redno cashoutat,da preživim ,upam da bo v prihodnje drugače,j*** ga trenutno sem revež..
Igram izključno na starsih (stars ftw : bi reko pajk) pod nickom nejc1805,igram pa večinoma skoraj vse igre 6max turbo sngje v rangu od 3,25$-6,50$,9 miz naenkrat,sešne/dneve pa še včasih zaključujem z 3,20$ sngji hu omaha8..par let sem igral brez vseh pripomočkov,od 10.12 .2010 pa uporabljam HM..
Projekt sem začel nekje v sredini septembra 2010 s 43 $ in graf do danes izključno sngji 6max turbo(brez bonusov,fpp satelitov,turbo takedowna (cca.300$),heads upov(110 $) zgleda nekako tako:
skupni graf sngjev in mttjev:
skupni graf odkar mam HM(10.12.2010):
mesec februar (začelo se je super,zadnja dva tedna zelo slabo (40 buy inov pod evjem),ampak skupno še vedno kao dobro runnam,tak da ok :
To je to zaenkrat,handov verjetno ne bom limal kaj dosti,ker v teh igrah ni dosti prostora za nadigravanje in je v bistvu bolj push /fold scena,tud krekov ne bom limal ,ne bojte se..no mogoče kakega smešnega,ampak nikoli iz razloga,da bi se jokal
Updejtat bom probal vsaki dan oz. pač ko mi bo
LP&GL vsem pa ne si preveč k srcu jemat moje komentarje
aja pa če ma kdo kako mnenje,nasvet,pohvalo,grajo,kritiko,vprašanje,trditev,žalitev,bilokaj ,kr na dan z njimi..
Zadnji popravljal nejc1805 (16-01-2014 02:23:05)