Re: [poteka] Snapy3 - HU NL50-NL100, 3500$
GOGOGOGOGOGOGOGOGO
Niste prijavljeni. Prosim logiraj se ali registriraj.
Najprej se opravičujem vsem stejkerjem za neredno objavljanje na forumu in kratko nedosegljivost, vendar nekako nisem uspel najti cajta za odigranje velike količine handov zaradi stvari, ki sem jih omenil že v prejšni objavi. Upam da sedaj neovirano igram naprej in nekje do konca oktobra s stejkom zaključim. Zaenkrat postnem samo graf. V kolikor vas zanima karkoli več stejkerje me lahko kontaktirate brez nobenih zadržkov, kar na PM. Od nekje torka dalje bom redno dosegliv tudi na skypu.
Zadnji popravljal Snapy3 (16-09-2011 18:14:20)
Snapy za update bi prosil. Hvala
Kdo drug kej vec ve kje je snapy3?
Nekje ob severni obali Avstralije so nazadnje vidli njegovo jahto
Se opravičujem za krajšo odsotnost iz foruma, čist premal spremlam in updejtam , bom provu bit bol ažuren, sploh zej ko sem začeu delat mal "večjo" količino handu. Skratka z oktobrom začeu na polno, kar do zdej nisem upal zarad različnih okoliščin. Uglavnem tukej je updejt, nekje do konc oktobra bom na 60-65k handih in pol v novembru zaključimo.
Glede igre, "manjši" downer začetk tega meseca sam nato uspešno grindamo back, lih vmes sessiona Spodi še graf. Za vsa vprašanja kr na dan z njimi.
Zdravo
Po enem mescu spet updejt. Tokrat malo večja količina handov, ker sem končno dobil voljo za grindanje po več ur dnevno. Sicer zadnja dva dokaj slaba ampak upam da se u teh 40k handih ki so do konca vse skupaj popravi.
Bom zdaj v teh dneh ko delam večje količine handu tud updejtu pogostej, nekje na 10k handu (3-5 dni)
Mene samo zanima kolko si rejka kej natouku v teh 60k hendih?
25k handov na ipoker 3120$
36k handov na pokerstars 2094$
Pomeni maš še enkrat toliko plusa z RBjem. To je kr lepo.
Kaj one nase flipe si zbrisal ven?
Kaj one nase flipe si zbrisal ven?
obv, a ne vidiš da ni nobenga velikga skoka gor
Pocas bi spet rad kak update vidu prosim
Mal manjša količina handu od prčakovane ta tedn, smo pa popravli mal izgled mesca. Gremo dalje
Update prosim
Update bi prosil.
Wonderkid, brmat, Anton a ima kdo od vas kaj vec infota kt pa graf iz skoraj mesca nazaj?
Jaz nimam nobenih novejših informacij
Se opravičujem, sam zlo slabo spremljam forum , pa dostkrat ko ga še nism pr računalniku kjer mam pokerstuf.
Evo, tuki še graf, 4k hande do konca. Končano bi moglo bit v tem tednu enkrat. Lahko mi kar pošljete na PM kam naj šipnem money ko bom zaključu, oz me dobite na skypu tud sm pa tja.
Zdej bi pa nekak ze moral bit zakljucen, razen ce si res mel ful drugih stvari za narest-izpiti itd.
Pokerstars Rake: 4022$ rb=528usd = 413,00 eur
Ipoker rb prejeto 834,00 eur
1/2 profit 2957$ 2.257,00 eur
-------------------------------------------------
Profit skupaj 3.504,00 eur
Za izplacilo 5.000,00 eur + 3.504,00 eur
wonderkid 50,0% 1,752,00 eur + 2.500,00 eur = 4.252,00 eur
brmat 25,0% 876,00 eur + 1.250,00 eur = 2.126,00 eur
anton 12,5% 438,00 eur + 625,00 eur = 1.063,00 eur
slikec 12,5% 438,00 eur + 625,00 eur = 1.063,00 eur
-------------------------------------------------------------
SKUPAJ 8.504,00 eur
Denar od tega stejka bo nakazan na vaš račun takoj ko denar pride iz ipoker ter pokerstars
Hvala vsem za stake, hkrati pa se opravičujem za tako dougo vleko stejka.
Vsi stejkerji mate tudi ZS
Zelo uspešen stejk! Čestitan Snapy!
se strinjam z bozickom, mene samo zanima kako si dobil na starsih rejk v ali si menjal točke za $ ali kako ? gg