Re: FTP se je vrnil 6.11.2012
Na hitrih gumbih za stave imam nastavljen "pot", ampak mi po flopu vedno viša za nekaj več kot je dejanski pot
se da to nastaviti, da viša točno na višino pota?
to je zrd rejka...ja pomoje nastavš 95% pa bo enako...
Niste prijavljeni. Prosim logiraj se ali registriraj.
Na hitrih gumbih za stave imam nastavljen "pot", ampak mi po flopu vedno viša za nekaj več kot je dejanski pot
se da to nastaviti, da viša točno na višino pota?
to je zrd rejka...ja pomoje nastavš 95% pa bo enako...
sam ko cap-ne rejk boš mogu ročno vnest višino stave ker pol pa nebo več (95%) pot bet
za razliko od PS je 'pot' na FTP vklučno z že odštetim rejkom kolk se mi zdi se to da spremenit...ker če daš recim 50% pota ti da tudi polovico celotnega pota in ne samo polovico tistega na mizi...
mogoče je opcija 95%pota potem boljša za tebe
sam ko cap-ne rejk boš mogu ročno vnest višino stave ker pol pa nebo več (95%) pot bet
ponavad takih tahtev nimajo igrauci ki dosegajo cap tko da pomoje to ni nek problem..:P
hvala vsem za odgovore. bom poskusil prilagodit
Zanima me kako ko odprem recimo 4 mize z enim (ali dvema)klikom naredim da mi jih razporedi po celem ekranu brez prekrivanja?
Desnno zgoraj maš na mizi gumb layout pa klikni tile tables. Če pa želiš svojo postavitev pa isto lahko jih postaviš kot želiš pa si potem shraniš ta layout in ga naslednič samo klikneš pa maš lastno postavitev, ki je vedno enaka.
Zadnji popravljal collers (04-02-2013 14:52:03)
Hvala.Še eno dodatno pri rushu bi rad videl hand ko foldam,kaj moram narest?
sitout next hand, pa gledaš do konca.
Eno vprašanje: Ponujajo 11USD ticket za nakazilo 50USD. Ker pa nakazila sicer ne potrebujem, me zanima naslednje in sicer če sedaj nakažem teh 50 da dobim ticket, kaj lahko potem takoj tudi dvignem teh 50 ali je kakšna omejitev?
jaz bom zaradi lepšega počakal s kešoutom kak teden ali dva....
Eno vprašanje: Ponujajo 11USD ticket za nakazilo 50USD.
Tega pa jaz nikjer nism vidu lahko kdo da link ali deposit code?
Ni kode, to sem dobil na mail, verjetno velja za določene uporabnike (tisti kateri so dobili mail), po katerem ključu jih določijo, pa ne vem..
Ja maliprofi, bom jaz isto naredil, ne vem kaj sploh kompliciram..
OK, hvala.
Ja če si dobil mail s to ponudbo, potem šteje tudi prenos iz PS, saj to šteje kot vsako drugo nakazilo!
verjetno dobijo samo tisti, ki že dolgo niso nič nakazali....
šteje tudi prenos..
Zadnji popravljal ExPrince (10-02-2013 17:47:27)
men so ponudli 26$ ticket če naložim 100$
Ja ti ko si high staker!
itak. hahaha. verjetn zato k sm spraznu račun neki cajta nazaj...