Konec je tedna in čas za tedenski report. Obdobje od 1 -14 januar.
Stanje: Pace: Cilji januar:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Št. turnirjev: 821 715 1705 (opravljeno 48,15%)
VPP: 1534,83 1337,05 3000 (opravljeno 51,16%)
št miz: 9 9 12 ( 25%)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ta teden je tempo nekoliko popustil pa vseeno je še vedno vse po načrtu oziroma malo pred načrtom. Bo pa treba stisnit za naprej in delat manj premorov med igro, ker redko držim 2 bloka po cca 3 ure.
Kar se tiče bonusov: Za BOTP lestvico mi je ta teden zmanjkalo precej pik na obeh orbitah. Sem pa sčistil drugi stellar za 10$ na 1500 vpp. Se pravi sta sedaj 2 po 10$.
Ta teden sem razočaran na volumnom ker sem uspešno dodal mizo in odigral manj turnirjev kot prejšni teden kar ni OK. Trenutno imam še neko drugo delo tako da sem bom moral potrudit, da bom držal volumen in vse uskalditi. Mislim da bi moglo it.
Sedaj pa ne vem ali bom še en teden vztrajal na 3,5 BI in dodal še eno mizo ali pa bom prestavil na 7$ turnirje in potem dodajal mize ko se navadim na sedemke. Trenutno stanje bankrola je cca 90 BI za 7$ turnirje. Bomo videli.
Pa še skupni graf meseca do danes.

Na grafu ni upoštevan 2X stellar 10$ Plus še nekaj RB - trenutno sem še vedno silver se pravi se mi vpp množijo z 1,5 torej je to 2.302,25 FPP kar znese po trenutnem preračunu glede na status 25$.
Zadnji popravljal collers (14-01-2013 01:35:29)