Tema: 1.5$ SNG Pokerstars
Živjo fantje,
po dolgem času me je spet zamikal poker. Za večino, ki me ne poznate, sem Maks, star 17 let , kar se pa tiče moje poker zgodovine imam za sabo dva neuspela projekta, hyper turbo 1.5$ na ps s 400 odigranimi turnirji in malo pridelanega minusa ter prav tako okoli 20$ minusa no zoom-u ter cash gamih.
Vedno sem odraščal nekako v stiku s pokrom, zato se slej kot prej vrnem za mize. Prebral sem veliko člankov na temo bankrolla, ICM, Collin Moshman SNG, Phil Shaw Secrets of SNG(kolikor vidim niso ravno specifika za micro ali pač), tako do nekaj teorije imam za sabo. Po naravi sem miren zato ne tiltam, kar se tiče kart, hudo pa začnem tiltat v kolikor naredim neumno napako in zaradi tega izpadem(npr. kradenje blindov z 15bb Q7o na cuttoff-u v turbo sng).
V glavnem neuspeh v pokru me moti, ker vem da sem sposoben, zato sem se lotil novega projekta in namreč buildanje br-ja od 1.5$ sng naprej, saj mi ti najbolje ustrezajo.
To je graf turnirjev v zadnjih treh tednih, vem da rabiš vsaj 1000 turnirjev, vendar samo za pokušino. V tem času nisem imel toliko časa, da bi odigral več, pa vendar sem se iz dneva v dan več naučil. Kjer so označene dve črni črti, prva pomeni, da sem igral 2 oz. 3 mize na enkrat, v obdobju padanja 4 oz. 6, pri drugi črti pa sedaj igram spet 2 mizi, ker se očitno lažje skoncentriram in delam boljše odločitve. V headsupu sm bil veliko boljši, vsaj 10 mest več prvi kot drugi tako, da to zaenkrat to ni problem. Povprečna statistika manka na sliki:
VPIP 18.99, PFR 17.14, total AFq 52.35, WTSD% 60.75, WSD 51.10. Trenutno stanje na računu je 70$, začel s 50$(33BI) brez kakršnih koli bonusov.
Imam že veliko vprašanj oz. handov tako, da ne vem ali naj postam hande tukaj ali odprem novo objavo, tako da prosim za nasvet.
Vem, da je na forumu veliko projev in ljudi, ki so prerasli micro limite, zato ne pričakujem od nikogar prav posebne podpore. Cilj tega projekta je, da ga lahko spremljajo ostali začetniki, za mojo samomotivacijo ter najpomembneje za diskutiranje handov, ker si res želim, da bi izkušenejši igralci, ki so dali skozi micro limite svetovali in pripomogli, da mi končno uspe prvi projekt. Vsi govorijo, da so micro limite lahke za crushat, no ne glede na to, je moj cilj da prilezem tja do 7 oz 14 dolarskih turnirjev preden dopolnim 18, pol pa dam za pjačo:P
V naprej hvala vsem tistim , ki mi boste pomagali pri uresničitvi cilja, ker pa glede na to, da ste pokerpro člani kul mislim , da ne bo težav:)