Re: POKERSTARS JE NAZAJ V SLOVENIJI!!!
Anubis88 napisal:Eh itak da sm ključek za login 2 tedna nazaj v začetku karantene med pospravljanjem vrgu v smeti
Tudi jst ga nimam več. Se da loginat brez, klikneš da si pozabu pa upaš da maš kje shranjena One-time gesla
. Alternativno ti na telefon pošljejo kodo, ampak meni to ni delalo. Če ne pa support.
Itak nimam gesel
. Nism pa najdu alternative za telefon, sm pisal na support pa se še ne javljajo... Baje so navadne mize zj kr soft odkar je omejitev na 4 mize
"You ended that sentence with a preposition! Bastard."
PT4 dela normalno?
Zame je to, da so nazaj, kr lepo darilo.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJA
GG mreža je 1A! Tam mi dajo vsaj dober rakeback ,network wide promocije so pa itak ogromne že same po sebi. Tako da Stars ne hvala, se bom držal GG mreže.
Zdaj prišel tudi mail
Zakaj pa js nism maila dubu
"You ended that sentence with a preposition! Bastard."
Čez par dni boste že tiltali kako so štele na Starsu hahahah...
Raje igram na Partypokru kjer imam super rakeback deal, PokerPro Rake Chase in direktne nagrade, turnirji pa tudi niso kaj dosti manjši kot na PS.
In ja kako, da se je to zgodilo ravnokar zdaj? Se zgledujejo po Partyu? lol Padec na stavah? Ali so podpisali kaj?
Hmmm,men ne dela,oz,me krekne in napiše Bluescreen erorr.Kišta se ustav
.Uninstal 2x.Vse ostalo dela bp od party-a do zadnjih smeti.Ampak ja,vsem dela,sam meni ne.Neverending story
.Ostanite zdravi.Oj.
Hmmm,men ne dela,oz,me krekne in napiše Bluescreen erorr.Kišta se ustav
![]()
![]()
.Uninstal 2x.Vse ostalo dela bp od party-a do zadnjih smeti.Ampak ja,vsem dela,sam meni ne.Neverending story
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ostanite zdravi.Oj.
Probaj brez aurore.
Lp
Kaj so pa naredili z Lobby-em neverjetno. Prej sem imel manjsi ekran in so videl ogromno turnirjev. Sedaj imam 2x 27“ pa jih verjetno ne gre tolko gor. Ni treba vsega modernizirat, ce je nekaj ok. Kdo ugotovil kako lahko to spremenis?
Se vedno ni real money app-a v appstoru...
Se komu sanja zakaj mi HM ne beleži podatkov ? Ga imam odprtega normalno ampak preprosto ne beleži. Na winamaxu pa mi dela vse normalno
GG mreža je 1A! Tam mi dajo vsaj dober rakeback ,network wide promocije so pa itak ogromne že same po sebi. Tako da Stars ne hvala, se bom držal GG mreže.
Raje igram na Partypokru kjer imam super rakeback deal, PokerPro Rake Chase in direktne nagrade, turnirji pa tudi niso kaj dosti manjši kot na PS.
Nekaterim je pac vsec winrate v bb/100 in da jim kdaj v chatu zazelijo smrt oz raka v druzini
Se vedno ni real money app-a v appstoru...
Tudi nikoli ne bo. Vse preko pokerstars.eu.
Se komu sanja zakaj mi HM ne beleži podatkov ? Ga imam odprtega normalno ampak preprosto ne beleži. Na winamaxu pa mi dela vse normalno
Verjetno imaš klient v slovenščini, daj v angleščino. Če ni to, glej da se ti shranjuje hand history in v angleščini.
Reno napisal:Hmmm,men ne dela,oz,me krekne in napiše Bluescreen erorr.Kišta se ustav
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ostanite zdravi.Oj.
Probaj brez aurore.
Lp
thx.Niti ne pridem do nastavitev,po 30s se že sesuje.Na prenosniku pa dela vse bp grrrrrrrrr.