banajte jacky44 saj me je prosil zastaking, ki sem mu ga tudi omogočil, vendar mi po zagotovilu ni pošiljal nič od dogovorjenega:
"Pozdrav pjer,oprosti ako smetam.Znam da nije po pravilima foruma(nemam 50 postova,ali dosta dugo sam vec tu smile ),ali zanima me jesi li zainteresiran da me stejkas,igrao bih 3,25 $ 45 man turbo turnire na pokerstars ,u kojima mislim da imam pozitivan roi,a oni mi najbolje idu...Pitam te samo zato sto sam ostao bez novaca,a sada stvarno ne mogu depositat,zato te molim da mi pomognes.Zelim dokazati sebi a i svim drugima da mogu dobro igrati.Bankroll bi bio dosta 25-30 buyinova,oko 100$.OBECAVAM ti da te necu prevariti,ako budem morao prekinuti stake,iste sekunde saljem ti novce nazad.Nickname na pokerstars mi je acer2110......Molim te bar da odgovoris.Ako ne zelis ,shvatit cu,ali nadam se da ces imati razumijevanja za mene.Molim te odgovori,hvala lijep pozdrav"
jacky44 napisal:
ej sorry nisam mogao jucer igrati i danas necu , imam obaveza....hvala pozz
pjer:
daj mi screen shoot od tvog accounta da vidim koliko imaš gore $!
jacky44 napisal:
nisam kod kuce na pc-u, na javnom mjestu sam,ne mogu skidat pokerstars sad,kad dodjem kuci veceras ili sutra ujutro posaljem..pozz
pjer:
ok da vidim da nisi neki prevarant -očekujem to danas! može se to i na javnom pcju sredit. šalji na pjer@pokerpro.si
potem je pa muca pojedla jezik....