Kako bo vedela? Po moje ne obvešča Skrill vsake banke iz države uporabnika o vsaki transakciji. Če bi vrtel miljone, verjetno obveščajo davčno, za drobiž pa ne. Vsaj sklepam tako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moneybookers - pogosta vprašanja in odgovori
Collapse
X
-
Mene pa zanima če je možno nakazat na skrill prek klika. Mam že vse narejen pa tut MB kartico mam, takrat sem nakazal prek tistega obrazca za položnico na kliku, zdaj me pa zanima, če na kliku izberem nakaži na tuj račun in vnesem številko MB kartice, bo to isto ok al moram zopet tist upn al kaj je izpolnjevat?
hvala in lp
Comment
-
Ja UPN (položnica) izpolneš, ker tako gre denar direktno na Skrillov račun odprt v SLO in gre najhitreje. Ne pozabi kot sklic napisati svojo Skrill številko. Vsa navodila imaš v Skrillu, ko izbereš vplačilo na račun preko banke.
To kar si napisal ne bo šlo, ker nakazilo na tuj račun ni isto kot je številka na tvoji Mastercard, pa tudi če bi šlo, so tu provizije znatno večje, kot pri plačilu s položnico v SLO (kot rečeno, Skrill ima odprt račun v SLO za te namene vplačil).
TILTLESS!
Comment
-
aha no hvala, bom še enkrat potem prek upn nakazal
zdej me pa zanima še nekaj in sicer imam MB kartico veljavno do 2015, sam je zdej že več kot 1letno nisem uporabljal. Mam pa gor še par evrov, a zdej ko si nakažem gor denar na skrill, mi bo samo potegnilo 10€ za članarino kartice (se letno plačuje?) al kako?
hvala še enkrat in lp
Comment
-
Še kdo dobiva maile od "skrilla" -> We would like to inform you that your account is pending closure for failing to accept the new Skrill (Moneybookers) Account Terms of Use and the Privacy Policy until the 31th of July, 2014.
Ko kliknem na link mi odpre login screen. Vendar je URL čist en drug. Brez https://. :/
AIEV graph coach.
Comment
-
Potem je bilo pa malo čudno vprašanje
Uglavnem, jaz ne bi dvignil toliko denarja na TRR. Je bolj ziher.
Je možno dobiti VIP, moraš pa naredit dovolj transferja NA poker strani.
Za natančnejše informacije pa nam piši na support@pokerpro.cc.
Comment
-
Zanima me, če kdo plačuje položnice s Skrill Mastercard in kje to počne? Včeraj sem jih plačal na pošti in zgroženo ugotovil, da sem moral plačati tudi 1.8eu (isto se je štelo kot bi dvignil na bankomatu), poleg standardnih 1eu na položnico (provizija pošte). Sem pač žid in gledam na vsak evro
Comment
-
Položnice je najboljš plačevat online prek klika, bank@net...nevem pri keri banki si. Js mam 0.35€ provizije prek Bank@net
Comment
Comment