Announcement

Collapse
No announcement yet.

GGPoker predstavlja SnapCam za video komunikacijo z igralci za mizo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GGPoker predstavlja SnapCam za video komunikacijo z igralci za mizo

GG mreža (GGPoker, 2bet4win) je še enkrat več dokazal, zakaj je daleč najhitreje rastoč poker ponudnik v zadnjih letih. Med tem ko nekateri tekmeci sedijo križem rok, GG tokrat ponovno predstavlja zanimivo novost SnapCam, za video komunikacijo z ostalimi igralci za mizo.
    Več si preberite v novici.
    EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Moje mnenje je, da se ne bo prijelo. Mize s podobno funkcijo je imel že 888poker, pa se jih ni uporabljalo. Online pač ni enako kot v živo.

Comment

Mogoče, bomo videli. Ampak ta dva featureja sta zame čisto nekaj drugega.
      Na 888poker so bile posebne mize, kjer si moral nujno priti z webcamom, drugače nisi mogel igrat. In jo moral imet skos prižgano, tudi 90% časa, ko ni bilo nič zanimivega in si samo foldal.
      Tukaj je pa funkcija na vsaki mizi, ki jo lahko uporabiš, ali ne. Pa 15 sekund trajal. V afektu pa človek marsikaj naredi. Skrekajo ti ase, posnameš enga fakiča in pošlješ. Pomoje kar bo Še posebej, ko bo to na voljo tudi na telefonih. Tam je pa folk itak navajen snemat kratke posnetke za instagram, storye, snapchat, tiktok, ...

Comment

Mogoče. Vem, da tam ni bilo čisto isto. Meni se zdi kot vsak "feature", ki ni povezan direkt z igro, malo lame in nepotreben. Mogoče sem prestar za te fore. :lol: GL!

Comment

Evo, snapcam kot se zagre
          [youtube_wide]http://www.youtube.com/watch?v=0hRBRqHYBZ0[/youtube_wide]

Comment

Working...
          X