Announcement

Collapse
No announcement yet.

Staking + coaching MTT/SNG by malimisko

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Staking + coaching MTT/SNG by malimisko

Nudim staking i coaching za MTT/SNG.
    Moje statistike možete naći pod nickovima na sharkscopeu i ostalim tracking stranicama:
    malimisko – pokerstars
    malimisko – 888
    777dario777 – Full tilt
    graf sa starsa:

Što tražim?
    Perspektivne igrače za 45s, 180s, satelite ili MTT-ove. U pravilu tražim winning igrače, ali i igrači koji su break-eaven (small winning) će biti razmotreni.
    Stejk će biti u trajanju od 5-10k turnira (tu nema ustupaka), ovisno o tome što igrate.
    Deal može biti od 60/40 do 40/60, ovisno o igraču, ali standardni je 50/50 uključujuči rakeback i sve bonuse. Make up je obavezan, a dobit iz stejka se dijeli tjedno.
    Ono što je obavezno je da već imate HUD i znate ga koristiti, da ste opt-inani na sharkscope, da ste napravili dobar volumen turnira (barem 3-4k).
    Tražim da igrate minimalo 800-1000 turnira mjesečno, ako je MTT-normal speed onda može biti i manje, te da ste u zadnjih 4 mjeseca odigrali minimalno 2000 turnira.
    Ja garantiram minimalno jedan sat coachinga tjedno, te zajednički coaching sa svim igračima od 2h.
    Ako ste zainteresirani, na dario.bgf@gmail.com pošaljite sljedeće podatke:
    1.Sve rezultate za igre za koje želite biti stejkani, te sve nickove na poker stranicama (morate biti opt-inani na sharkscopeu)
    2. Kratki opis poker karijere do sada, na kojim aspektima pokera posebno želite raditi, koje su vam jake i slabe strane u igri, vaši ciljevi vezano za poker?
    3. Da li imate kakvu referencu?
    4. Za koje igre i limite želite biti stejkani?
    5. Koliko turnira odigrate mjesečno, te koliko ih imate u planu igrati, broj sati koliko možete tjedno izdvojiti igrajući (realan broj molim )
    6. Koji je razlog da želite stejking, zbog čega mislite da je ovaj deal pogodan za vas?
    7. Ime,prezime, gdje živite,skype/email, imate li stalan posao/studirate?
    8. Prijašnji stejkeri ako postoje?
    Odgovoriti ću svima koji mi pošalju upit, nemojte se ljutiti ako prođe neko duže vrijeme jer ću prvo pričekati da se sakupi određeni broj prijava.
    Nažalost neznam slovenski , ali se služim ok engleskim pa prijava i coaching može biti na engleskome!

Noro "x4" za 1x
    ...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...

Comment

mene zanima za ovaj sample koliko je to mjeseca za 20k turnira?

Comment

avg. ROI 59% :OOO

Comment

matic_all-in wrote: mene zanima za ovaj sample koliko je to mjeseca za 20k turnira?
          Na: www.officialpokerrankings.com ima točna zarada i broj odigranih turnira po mjesecu.
          Ovo je prva godina da počinjem igrati za stalno, ove godine u 3. mjesecu sam zavrsio fakultet, tako da se sad potpuno posvećujem pokeru. Ima thread koji sam otvorio na pokerpro.hr, pa su tamo možda odgovorena neka pitanja koja vas zanimaju
          nepoznavalec wrote: avg. ROI 59% :OOO
          Mislim da je malo manji od toga jer sharkscope krivo broji rebuyeve, ali je dosta blizu. Naravno, tu ima puno MTT-jeva pa je zato ROI visok...
          ps: netko me pitao na pm za skype: dario.horvatin
          Ja sam probao odgovoriti, ali nemogu (mislim da moram imati 10 postova)

Comment

Bump
            I dalje uzimam zainteresirane.
            Postao sam coach na jednoj stranici (neznam dal smijem napisat ovdje zbog reklame), te svi igrači koji su kod mene na stejkingu imaju besplatan pristup mojim videima.
            Možete me kontaktirati na skype ili email.

Comment

Working...
            X