Pozdravljeni borci. Ima kdo knjigo CRUSHING THE MICROSTAKES by Nathan Williams (BlackRain79) ?
Oziroma, če jo je možno kje kot torrent potegnit? Sem poskusil na Bestpokertorrents, a tam je potrebno po novem že nekaj plačevat.
maliprofi wrote: za harringtona sem prepričan, da jih imam, ampak mislim, da te knjige niso več preveč aktualne, oz so primerne bolj ali manj za začetnike, potem za nadgradnjo pa kaj novejšega.
lahko ti jih pošljem, če mi poveš kam.
sicer pa najdeš te knjige na partis..si
link je tukaj http://www.partis.si/torrent/podrobno/53759 http://www.partis.si/torrent/podrobno/23531
enostavno se registriraš na partis.si pa dolpotegni, pa imaš okrog 100 knjig vseskupaj.
Osebno ti kot velik pristaš Omahe veliko raje priporočam kakšne videe na RIO kot branje knjig, razen če bi res rad na polno naštudiral matematično stran PLO-ja, ki pa je v knjigah predstavljena v detajle in je tudi zelo pomembna, da se osvoji svoje in nasprotnikove range-e.
vsemidaj wrote: Ima kdo knjigo Tom Chambers - Advanced PLO Theory ?
Rabim Volume 1, Volume 2 je na bestpokertorrents.
Kokr vem ni celotnega PDFja dvojke zunaj, manjka kar precej poglavij.
Je pa baje drugi del najpomembnejši.
Zelo težko se pa pride do teh pdfjev glede na to da je knjiga čez 2k€ če se prav spounem, tko da če folk dejansko kupi pol nerad shara.
Če maš slučajno pa celi drugi del se pa javim za pdf
"You do not know what Anubis is capable of!"<br />[br]"You ended that sentence with a preposition! Bastard."
Bebik: Se mi zdi da za tako drugačno igro od Holdema kot je Omaha je treba res začet na novo učenje pri osnovah in bit prepričan v readless preflop range. Upam da majo na RIO Learning paths PLO videji takšen temeljit tip učenja. Mam tisti pdf The pot limit omaha by Tri Nguyen s čemer mislim da bom začel potem pa bom vzel mesec 10$ RIO naročnine za essential videe.
Anubis88: Precej sem gledal PLO stream high stakes rega JNandeza ki je vedno predlagal to knjigo. Glede na to da je knjiga že nekaj časa zunaj mislim da je ziher bil že kakšen leak. Cena je res nora ja. Nimam Volume 2. Predvideval sem da je bestpokertorrents link do volumna 2 legit.
Lep Pozdrav vsem skupaj!
No sem si uspel pogledati celotno zgodovino te teme. Skozi leta se je nabralo veliko zanimivega gradiva. Sem želel vsakemu posebej poslati privat sporočilo, pa mi napiše "zastarel link" ko vam želim poslati sporočilo..in zadeve ne pošlje. Trenutno včelem iz partisa 2 toreenta, ki ste ju navedli v prejšnih postih. Prav tako sem se registriral na best pokertorrent tko da bom tudi od tam črpal gradivo.
Bi pa želel od vas, če mi lahko pošljete na moja dva maila simon_levstik@hotmail.com ali pa simon.levstik91@gmail.com sledeče pdfje , ki ste jih ponujali že v prejšnih postih. Za vso prejeto gradivo se vam že vnaprej zahvaljujem!
Prav tako vidim da ni veliko seederjev za partis torrente, tko da bom od danes naprej pomagal držat pipco odprto=)
Gradivo je sledeče:
Small Stakes No-Limit Hold’em od Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn.
-Zen And The Art Of Poker
a Shaw-Secrets of Sit&Go
Easy game od Balugawhale pod imenom (good NLHE instructional eBook)
Kill everyone - Lee Nelson
Že enrkat vsem, ki mi boste poslali iskrena hvala
Comment