Na best poker torrents se je pojavla ta pregrešno draga zadeva če koga zanima Kr zadnjih nekaj takih knjig so dokaj hitro umaknili. Če pa je kej problemov zaradi piratstva pa nej moderatorji pobrišejo temo.
Hvala za tole. Sej sploh ne vem, če jo bom prebrau, ker tole je tak nivo, da je treba prej še precej ostalih, bolj osnovnih stvari pošlihtat, vendar gre za princip: vse kar ni pršvasan, je treba vzet!!
The real measure of your wealth is how much you'd be worth if you lost all your money...
Sam res mi ni jasno zakaj huduča je ta knjiga tolk draga...ko sem jo tkole na hitr mal pregledu se mi ne zdi nič posebnega...mogoče jo bom mogu pa res od strani 1 naprej prebrat in bom pol zašteku čar te knjige.....ampak za 81 strani branja dat več kot 1000$ je pa tud bedarija...ko te norčk krekne ti ne pomaga nobena knjiga ampak samo boksarska vreča.
Hehe centri Zakaj je za ene locitev tolk draga? K so se nalovdani porocili? Zakaj je povprecen mercedes vsaj enkrat drazji kot povprecen Renault? Sej sta oba "samo" avta? Zakaj pjer igra NL500/1000 ti pa NL50/100? Sej oba znata igrat poker. Zakaj jaz to sploh pisem,...
F.Preseren.: Pij, jej in kavsaj za vecnost se ne ravsaj!
slikec wrote: Hehe centri Zakaj je za ene locitev tolk draga? K so se nalovdani porocili? Zakaj je povprecen mercedes vsaj enkrat drazji kot povprecen Renault? Sej sta oba "samo" avta? Zakaj pjer igra NL500/1000 ti pa NL50/100? Sej oba znata igrat poker. Zakaj jaz to sploh pisem,...
bankroll;
- če ga maš velik, se lahk brabusom preseravaš , prpele te pa isto k reno,
- če ga maš velik, se lahko greš tud "hajstejke" špilat
- če ga maš velik, lahk tud nabavš nokio za 300k, namazano z diamanti
- če ga maš velik, lahk tud nabavš knjigo za 1,8k
Uporabnost pa cena sta dve zelo različni zadevi....
The real measure of your wealth is how much you'd be worth if you lost all your money...
slikec wrote: Hehe centri Zakaj je za ene locitev tolk draga? K so se nalovdani porocili? Zakaj je povprecen mercedes vsaj enkrat drazji kot povprecen Renault? Sej sta oba "samo" avta? Zakaj pjer igra NL500/1000 ti pa NL50/100? Sej oba znata igrat poker. Zakaj jaz to sploh pisem,...
Comment