Announcement

Collapse
No announcement yet.

SNG WIzard ali Tournament Indicator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SNG WIzard ali Tournament Indicator

Pozdravljeni!
    Igram SNG turnirje in sem se odločil za nakup enega od programov. Kolikor vem, sta oba programa dobra in bi prosil za mnenje nekoga, ki je sprobal oba, da mi pove kateri je bolj uporaben in pa če obstaja kateri še boljši od teh dveh.
    Najlepša hvala za pomoč!
    When a man with money meets a man with experience, the man with experience leaves with money and the man with money leaves with experience

Jaz nisem nobenga probu (pač ne igram SNGjev), lahk ti pa povem, da preko pokerpro lahko kupiš sngwizard za 75$ namest 100$

Comment

Sm opazil ja, vendar bom vzel enega preko depozita, za Tournament Indicator je potrebno odigrati 900 handov, da ga lahko uporabljaš na vseh straneh kar ni tako veliko. Za Wizarda pa nevem točno.
      When a man with money meets a man with experience, the man with experience leaves with money and the man with money leaves with experience

Comment

To sta 2 različna programa, eden se uporablja med igro drugi po končani igri. Turnament indicator ti bo dober za začetek, ima samo osnovne statistike. Potem pa bi rabil Poker Tracker 3 ali Holdem manager, ki ima več statističnih podatkov. Pa vse turnirje lahko pogledaš in analiziraš kasneje. Oba dobiš podobno, ko zbereš določeno število točk na določeni poker strani. SNG wizzard pa uporabiš po sešnu za analiziranje določenih situacij, predvsem push/fold igro. Programa ne moreš uporabljati med igro. SNG wizzard lahko snameš z neta in ga sprobaš mislim da ti dela normalno 30 dni.
        Veliko “sreče” na mizah (although it’s not about luck).

Comment

Za SNG je uporaben še program TournamentShark, ki ti takoj pokaže rang nasprotnikov.
          http://www.pokerprolabs.com/tournament_shark/

Comment

sng wizzard probaj pa se potem odloči..30 dni je trial....drugega pa ne poznam...

Comment

Tudi Poker tracker 3 ti dela 60 dni brez registracije.

Comment

Kady wrote: Jaz nisem nobenga probu (pač ne igram SNGjev), lahk ti pa povem, da preko pokerpro lahko kupiš sngwizard za 75$ namest 100$
                to pa je res vrhunski odgovor.
                čestitam
                človek vpraša, kateri program naj vzame, ti pa mu poveš, kje naj ga kupi.....
                če si se že odločil človeku "pomagati", potem mu pomagaj tako, da bo še on imel kaj od tega, ne samo ti, oz. ljudje, za katere delaš.
                don't be so quick to judge me.<br />[br]after all, you only see what i choose to show you

Comment

maliprofi wrote: [quote=Kady]Jaz nisem nobenga probu (pač ne igram SNGjev), lahk ti pa povem, da preko pokerpro lahko kupiš sngwizard za 75$ namest 100$
                  čestitam
                  če si se že odločil človeku "pomagati", potem mu pomagaj tako, da bo še on imel kaj od tega, ne samo ti, oz. ljudje, za katere delaš.
                  In kako on nima koristi, če bi ga drugače za 100$ kupil? 100$ - 75$ = 25$, torej prihrani 25$ al narobe računam ?
                  In tudi tebi čestitke za konstruktivno debato v temi

Comment

Mal sem pogooglov pa pravjo da je TournamentShark zanič. Tournament Indicator kaže še Mzone (nevem kolk zlo koristno je to).
                    Je kdo sploh sprobal Tournament Indicator?

Comment

Mešaš stvari, turnament indikator ti kaže sproti statistiko od posameznega igralca(VP,PFR....) To ti dela tudi PokerTracker3 in Holdem manager vendar boljše, ker imata več funkcij. Tudi če igraš več miz imaš premičen HUD pri vsakem igalcu ne pa nadležno veliko okno od indikatorja. Tournament shark pa pride prav, da vidiš kakšen tip igralce je nasprotnik.(Regularc,fish,breakeven...) Tako da je dobro da imaš recimo PT3 in sharka oboje skupaj. Tako zgleda shark, ko odpreš mizo se ti takoj pojavi okno kjer izbereš sekcijo SNG,MTT,HU. Potem pa ti pokaže njegov rating in ostale podatke o uspešnosti igralca.
                      Screen Tournament shark:

Comment

thexfale napisal:
                        Je kdo sploh sprobal Tournament Indicator?
                        Jaz sem ga imel preden sem šel na PT3. Ima 10 osnovnih statističnih podatkov, ki pa so dovolj na začetku. Ko pa znaš vse pravilno uporabljati v praksi pa si lahko nabaviš kaj boljšega. Za začetek je indikator dobra stvar. Vendar včasih, ko rabiš kakšen bolj podroben podatek ga pač nemoreš dobit. Recimo limp, call preflop raize, WTSD... ki jih recimo v PT3 dobiš na zaslon s par kliki oziroma si jih lahko daš tudi v HUD.

Comment

Hvala, bom kar indikatorja vzel, bo za začetek več kot dovolj . Morda poznaš kakšno stran kjer so enostavno razloženi vsi ti statsi in pa kako se po nih ravnati?

Comment

razlaga statsov: http://www.top-rakeback.net/explanat...ker-tracker-3/

Comment

Kady wrote: [quote=maliprofi][quote=Kady]Jaz nisem nobenga probu (pač ne igram SNGjev), lahk ti pa povem, da preko pokerpro lahko kupiš sngwizard za 75$ namest 100$
                              čestitam
                              In kako on nima koristi, če bi ga drugače za 100$ kupil? 100$ - 75$ = 25$, torej prihrani 25$ al narobe računam ?
                              In tudi tebi čestitke za konstruktivno debato v temi
                              eden od naju je očitno polpismen.
                              ampak bom poskusil še enkrat:
                              človek je vprašal, kateri program je BOLJŠI, ti pa mu poveš, katerega imaš v akciji.
                              malo niže ti piše, da ga ni treba kupiti, ker ga lahko dobiš za pike, ti pa si še vedno zadovoljen s svojim odgovorom??
                              don't be so quick to judge me.<br />[br]after all, you only see what i choose to show you

Comment

Working...
                              X