Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moneybookers - pogosta vprašanja in odgovori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Glede na to da sem včeraj dobil kartico in zravn tudi brošuro na kateri piše vse o FEE.
    Kolko vzamejo in kolk ne vzamejo je pa sledeče:
    Paying in shops, restaurants or online... FREE
    Bank transfer top-up........................ FREE
    Receiving cash................................ FREE
    Balance enquiry............................... FREE
    Online statement............................. FREE
    PIN re-issue.................................... FREE
    Foreign sxchange............................. 2,49%
    Cash withdrawal............................... 1,80€
    Annual fee....................................... 10€
    Replacement card.............................. 10€
    LIMITI pri dvigih če nisi vip:
    Paying in shops, restaurants or online.. 1000€ na dan
    Cash withdrawal............................. 250€ na dan
    NOTE:
    Limits are subject to cahnge depending on your account status.
    If your Skrill account currency is not in €, all fees and limits will be converted accordingly.
    Mislim da more to zdele vse razjasnt
    We're playing golden hold'em. 2 cards down and 5 cards up and you can lose it all in a single hand. <br />[br]Mother fuck double it up press all your bets, try your luck. <br />[br]No cash in your pocket found the keys to your truck. <br />[br][h]Win it all back you just flopped the nuts.[/h]

Comment

• Hej,
      need help:
      Your balance cannot be used for this transaction because you have funded your account with a payment method not supported for online gambling.
      Hvala

Comment

• Nekje vem da je bila opcija, da si mogu poklikat, da boš račun uporabljal tudi za online gambling. Točno kje je to blo pa res ne vem z glave. Mogoče je v tem finta.
        Genius may have it's limitations, but stupidity is not thus handicapped... =)

Comment

• Hm, Corey bo zih vedu k je PS online team pro

Comment

• Itak :P :P
            Na katerem sajtu to?
            Piši na njihovo podporo. Pomoje ni napaka na tvoji strani.
            EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

• Če boš pisal na Skrill support boš odgovor prejel nekje do maja, hehe :lol: Sam čakam že 3 tedne na njihov odgovor pa še nič. Za takšno podjetje kot je Skrill je to malce nedopustno.
              <a href="http://www.sportscienceslovenia.wordpress.com ">sportscienceslovenia.wordpress.com </a>

Comment

• Ma ne na poker site-u Corey, nekje na Skrill-u je ta opcija pri nakazilu, samo ne vem tudi jaz kdaj točno te to vpraša, namreč ali boš uporabljal ta sredstva za gambling site-e ali za ostalo, verjetno če odkljukaš za non- gambling, potem ne moreš na poker strani nakazovati. V glavnem ja, na Skrill-u nekje je ta opcija. samo sem tudi jaz pozabil kje točno. :P
                TILTLESS!

Comment

• vem, da je pri nakazilo z kreditno kartico ta opcija. Najbrž je pri bank transferju tut, sam nism zihr.

Vidim da majo tut paysafe varjanto po novem. nism vedo alecgor:

Comment

• SoulCrew wrote: Ma ne na poker site-u Corey, nekje na Skrill-u je ta opcija pri nakazilu, samo ne vem tudi jaz kdaj točno te to vpraša, namreč ali boš uporabljal ta sredstva za gambling site-e ali za ostalo, verjetno če odkljukaš za non- gambling, potem ne moreš na poker strani nakazovati. V glavnem ja, na Skrill-u nekje je ta opcija. samo sem tudi jaz pozabil kje točno. :P
                    Ni napisal kako transakcijo je hotel naredit.
                    Sem predvideval, da ni to, ker potem bi ta obrazec videl

Comment

• Hej,
                      rej je, poznam tole k te vpraša pri nakazilu kaj boš ... Vedno sem zbral gambling, nikoli do sedaj problemov, zdaj pa nek znesek kar teži.
                      Bom poizkusil še 1x, če sem slučajno izpustil.
                      Hvala, enjoy.

Comment

• Nakazilu? Se pravi delaš deposit na site?

Comment

• Hej,
                          to te vpraša pri nakazilu na Skrill.
                          Res pa je, da sem to vse delal preko telefona, ko sem testiral Winamax aplikacijo.
                          Sem mislil da oni ne pustijo Skrilla, ampak je le tam nekje problem.
                          Bom to prenesel dol, s kakšne druge strani vzel nekaj zneska, če se bo tisti lahko prenašal, potem pa še kakšen depozit na srkill spet in poskusil še s tistim zneskom :/
                          Hvala.

Comment

• mogoče kdo ve, kva delajo na skirllu... men ne dela karitca vec kot 3 tedne..

Comment

• meni dela...mogoče se ti je razmagnetla ali pa ti je potekla?

Comment

• učeraj zvečer dvignil na bankomatu...

Comment

Working...
                                X