Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moneybookers - pogosta vprašanja in odgovori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ja no, sam ti maš pomoje večje zneske. :P pač meni te majnše zneske, pod 200, nakažejo ful hitr.

Comment

• moja napaka..sem kar v usd probal! V eurih pa kar hitro..hvala obema
      ... mrzle noge!

Comment

• Stremetzsky wrote: ja no, sam ti maš pomoje večje zneske. :P pač meni te majnše zneske, pod 200, nakažejo ful hitr.
        Nisem glih Ilari FIN jest, ampak ja, verjetno tudi to igra vlogo.
        Uglavnem, PS-ju ni para pri cashoutih, vseeno pa ni treba delat panike, če zadeva traja nekoliko dlje
        duro86 wrote: moja napaka..sem kar v usd probal! V eurih pa kar hitro..hvala obema
        USD/EUR ne bi smel igrat nobene vloge. Edino pazit moraš kak račun imaš v MB, da ne boš preveč provizije plačeval.
        EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

• Probal za hec nardit cashout.
          13 minut za 1.000 €.
          I :heart: PokerStars

Comment

• Haha..Corey highroller..za hec si bom dal nekaj dol..ajde rečmo jurja
            "Money won is twice as sweet as money earned"

Comment

• malogar wrote: Haha..Corey highroller..za hec si bom dal nekaj dol..ajde rečmo jurja

Give fish a chance.

Comment

• Highroller my ass...
                S 1000 € si ne upam niti 2/4 špilat :P

Comment

• jaz sem tudi poslal vso dokumentacijo, me mika da bi probal pobrat tisto malo, ki imam gor, samo za perverit če deluje. Sem pogledal FEE info, za Slovenijo piše 2.33 USD, toliko ti vzamejo ne glede na to, če vzameš dol 10$ ali 1mio?

Comment

• HardGain wrote: jaz sem tudi poslal vso dokumentacijo, me mika da bi probal pobrat tisto malo, ki imam gor, samo za perverit če deluje. Sem pogledal FEE info, za Slovenijo piše 2.33 USD, toliko ti vzamejo ne glede na to, če vzameš dol 10$ ali 1mio?
                    isto sam če daš miljon dol se ti ne pozna toliko

Comment

• Address so mi verificirali, zdej še sam nakažem 10€ in kartica bo poslana, to pa je vse? kaj pa z tistim pismom ki so mi ga poslali, al ni potrebno zaradi slik? Bank account pa credit debit card pa ni potrebno dodat?

Comment

• kake slike,kako pismo ?
                        za bank pa debit pa če hočeš lahk dodaš ni pa nujno ...
                        "People, I just want to say, you know, can we all get along?"

Comment

• Ma tisto ko ti pošljejo pismo z verifikacijsko kodo... Sem pa poslal slike dokumentov pa so mi verificirali address, tak da zej pomoje tisto pismo brez pomena..
                          lp

Comment

• kolikšen je fee če nakažeš na MB v $ ampk račun maš v €?
                            Every card that falls, and every action that your opponent takes is simply another opportunity for you to make the correct decision. (Jman28)

Comment

• Strošek menjanja valut = 1.99%

Comment

• po novem je 2,49 %

Comment

Working...
                                X