Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moneybookers - pogosta vprašanja in odgovori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pri meni je čisto enaka zgodba.. Naredu sm withdrawal na bank account.. Pri MB-ju so rekli da so denar poslali a ta nikoli ni prišeu na bančni račun. Pa sm jim pisau in vse pa so mi vedno znova dali da preverim transakcijo na svoji banki in dali neke številke .. Tm so mi rekli da ta transakcija ne obstaja. Tudi mene zanima če ma kdo kak nasvet kaj storiti ..

Comment

• Jaz sem dal v nedeljo zahtevek za withdraw, v torek je bil denar na mojem računu..nobenih problemov ni bilo..
      "Money won is twice as sweet as money earned"

Comment

• malogar wrote: Jaz sem dal v nedeljo zahtevek za withdraw, v torek je bil denar na mojem računu..nobenih problemov ni bilo..
        Men tut do zdej v 1 letu še ni blo problemov.... Boo... Čakam pa itak že celo večnost da odgovorijo wtf
        "You do not know what Anubis is capable of!"<br />[br]"You ended that sentence with a preposition! Bastard."

Comment

• P.S. Ma MB mogoče kak mail da bi jim še tam poslal? Me kr mal skrbi
          "You do not know what Anubis is capable of!"<br />[br]"You ended that sentence with a preposition! Bastard."

Comment

• Zanima me če imam Prepaid MasterCard in račun na MB v Dolarjih ali si lahko kaj pomagam ss to kartico pri nas ?
            torej če grem na bankomat lahko dvignem normalno denar in se zaračuna fee ?

Comment

• Anubis88 wrote: P.S. Ma MB mogoče kak mail da bi jim še tam poslal? Me kr mal skrbi
              Piši jim preko obrazca na MB strani, ko se loginaš. Bo hitreje.
              doder123 wrote: Zanima me če imam Prepaid MasterCard in račun na MB v Dolarjih ali si lahko kaj pomagam ss to kartico pri nas ?
              torej če grem na bankomat lahko dvignem normalno denar in se zaračuna fee ?
              Dvigneš lahko, ampak bo poleg fiksnega feeja še fee za pretvorbo.
              Če imaš to možnost, poskusi narediti dovolj prenosov, da postaneš VIP uporabnik, potem pa lahko odpreš še en MB account v €.
              Drugače pa si odpri še Neteller račun in imej tega v €.
              EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

• pri meni je ista zgodba.. Naredo withdraw 11.8 pa nema denarja..
                anubis88 in zhagyyy vidva sta ze dobila?

Comment

• Pre kratkim sem bral na hrvaškem forumu o podobnih težavah, bilo pa je nekaj povezano z banko.
                  Na kateri banki imate odprt os. račun?
                  TILTLESS!

Comment

• Jaz nisem in izgubljam upanje da sploh kdaj bom ..

Comment

• Ej denar je nekje ostal, ali banka komplicira ali MB.. Sej bo..
                      TILTLESS!

Comment

• Se pravi če hočem nakazat z banke na MB, grem na svojo banko izpolnim obrazec BN 02 ter položim denar? zanima me če to lahko naredim na vseh bankah v Slo, kajti trenutno imam račun odprt sam na Banki Celje. hvala.

Comment

• Dr.John wrote: Se pravi če hočem nakazat z banke na MB, grem na svojo banko izpolnim obrazec BN 02 ter položim denar? zanima me če to lahko naredim na vseh bankah v Slo, kajti trenutno imam račun odprt sam na Banki Celje. hvala.
                          še na pošti lahk to narediš

Comment

• ExPrince wrote: pri meni je ista zgodba.. Naredo withdraw 11.8 pa nema denarja..
                            anubis88 in zhagyyy vidva sta ze dobila?
                            Ja. Še enkrat sm zatežu siteu, in so rekli da bodo pogledal in mi sporočil... čez 15min je bil dnar na računu brez odgovora zakaj lol

Comment

• Pozdrav!
                              Naredil sem si MB account. Zdej me zanima glede Master Card, tam izberem sam ENO možnost al sliko osebnega dokumenta ali pa proof of address?
                              Slikam osebno z obeh strani?
                              Kako najlažje plačam tistih 10€ za MB kartico?
                              Hvala lp

Comment

• Kar oboje boš moral poslat, ne samo eno stvar.
                                Torej en osebni dokument (ID, passport, vozniška). Barvno, obe strani.
                                Ter address proof, ki ne sme biti starejši od treh mesecev (plin, voda, komunala, še najbolje pa bančni izpisek - transakcije lahko izbrišeš).
                                10 € boš moral pa nakazat iz svojega TRR računa na MB. Vse podatke imaš na njihovi strani.
                                EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

Working...
                                X