Pri meni je čisto enaka zgodba.. Naredu sm withdrawal na bank account.. Pri MB-ju so rekli da so denar poslali a ta nikoli ni prišeu na bančni račun. Pa sm jim pisau in vse pa so mi vedno znova dali da preverim transakcijo na svoji banki in dali neke številke .. Tm so mi rekli da ta transakcija ne obstaja. Tudi mene zanima če ma kdo kak nasvet kaj storiti ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moneybookers - pogosta vprašanja in odgovori
Collapse
X
-
malogar wrote: Jaz sem dal v nedeljo zahtevek za withdraw, v torek je bil denar na mojem računu..nobenih problemov ni bilo..Men tut do zdej v 1 letu še ni blo problemov.... Boo... Čakam pa itak že celo večnost da odgovorijo wtf
"You do not know what Anubis is capable of!"<br />[br]"You ended that sentence with a preposition! Bastard."
Comment
-
Anubis88 wrote: P.S. Ma MB mogoče kak mail da bi jim še tam poslal? Me kr mal skrbiPiši jim preko obrazca na MB strani, ko se loginaš. Bo hitreje.
doder123 wrote: Zanima me če imam Prepaid MasterCard in račun na MB v Dolarjih ali si lahko kaj pomagam ss to kartico pri nas ?Dvigneš lahko, ampak bo poleg fiksnega feeja še fee za pretvorbo.
torej če grem na bankomat lahko dvignem normalno denar in se zaračuna fee ?
Če imaš to možnost, poskusi narediti dovolj prenosov, da postaneš VIP uporabnik, potem pa lahko odpreš še en MB account v €.
Drugače pa si odpri še Neteller račun in imej tega v €.
Comment
-
Dr.John wrote: Se pravi če hočem nakazat z banke na MB, grem na svojo banko izpolnim obrazec BN 02 ter položim denar? zanima me če to lahko naredim na vseh bankah v Slo, kajti trenutno imam račun odprt sam na Banki Celje. hvala.še na pošti lahk to narediš
Comment
-
ExPrince wrote: pri meni je ista zgodba.. Naredo withdraw 11.8 pa nema denarja..Ja. Še enkrat sm zatežu siteu, in so rekli da bodo pogledal in mi sporočil... čez 15min je bil dnar na računu brez odgovora zakaj
anubis88 in zhagyyy vidva sta ze dobila?
lol
"You do not know what Anubis is capable of!"<br />[br]"You ended that sentence with a preposition! Bastard."
Comment
-
Kar oboje boš moral poslat, ne samo eno stvar.
Torej en osebni dokument (ID, passport, vozniška). Barvno, obe strani.
Ter address proof, ki ne sme biti starejši od treh mesecev (plin, voda, komunala, še najbolje pa bančni izpisek - transakcije lahko izbrišeš).
10 € boš moral pa nakazat iz svojega TRR računa na MB. Vse podatke imaš na njihovi strani.
Comment
Comment