Announcement

Collapse
No announcement yet.

PokerPro Lajf blog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rudeen je res edn najbolših temnih perov kar sm jih piu Sam mau predrag je..

Comment

• Rudeen nosi ime zdaj, ja.
      Prejšnje delovno ime je bilo "Who Cares, Black IPA" Sem upal, da bo tudi na Beer & Burger Festu, pa včeraj niso imeli.
      Kar se tiče cene pa ja... Je drag. Ampak to itak niso piva, ki bi jih spil ne vem koliko zapored. Bolj za "kratko" uživancijo, vsaj jaz tako jemljem. Ravno pred dnevi sem bil pri tastu na kosilu in je jamral, kok je Union zdaj drag v štarcuni. 1€ za pol litra je rekel. Mu raje nisem povedal, koliko dajem jest za pivo
      Drugače pa ja, včeraj bil na Beer & Burger Festu. Nisem ravno izkoristil najbolje priložnosti, ampak je bilo vseeno luštno. Bo pa naslednji teden toliko bolje, ker gremo na Pivski izlet. Najprej gremo jest v Pivohram Golar, nato na ogled pivovarne Bevog, zatem pa še v viskarno

EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

• Dan 33 Bankroll Challengea
        Evo bom združil še prijetno s koristnim in naredil tale update. Včerajšnji livestream je bil eden najbolj zabavnih in hkrati tudi produktivnih. Imam eno idejo za neke kratke videe, kjer bi folku malo predstavil Fixed Limit Hold'em, ampak se nisem mogel spomnit nobenega pametnega imena. Oz enega sem se in sem ga celo sanjal, ko sem pa zjutraj vtipkal v google sem pa videl, da je že zaseden... In to s strani PokerStarsa seveda :P Sem pa dobil ogromno idej včeraj od gledalcev, tako da se bo zihr našlo kaj pametnega.
        Uspelo nam je tudi spesnit tale sestavek, ki ga bom od sedaj uporabljal med streamom... Don't like to fold'em? Play Limit Hold'em. Predvidevam, da niste tako navdušeni, kot sem sam Pa še hkrati sem prišel na idejo za neke memeje, ki bi jih lahko imel na Twitchu. Bomo videli. Aja pa seveda še Limit nas je obiskal in takrat je vedno luštno
        Pa tudi poker sem špilal...
        Start of Day 33 BR: $226,68
        Profit: $20,07
        End of Day 33 BR: $246,75
        Graf triintridesetega dne

Prvi del tridesetega dne
        [youtube_wide]http://www.youtube.com/watch?v=AAhMymfZnAM[/youtube_wide]
        Drugi del: https://www.youtube.com/watch?v=Jd8vi_oL3qY
        Tretji del: https://www.youtube.com/watch?v=QzXRSyY-VSw
        Četrti del: https://www.youtube.com/watch?v=x9zecMWE120
        Naslednji livestream bo že jutri v petek, začenši ob 11. uri. Tokrat ne bo livestreama čez vikend, ker grem v soboto na pivski izlet! Yaaay. Kot ponavadi bom tudi tokrat postnil kako slikco
        http://www.twitch.tv/coreysteel111
        1. Petek, 17. april ob 11:00[/*]
        2. Ponedeljek, 20. april ob 11:30[/*]

Comment

• Hej.
          Nov update in tokrat si lahko oddahnete, saj vam bom prizanesel s pokeraškim updatom in bom ostal le pri "real life" zapisu
          Kot že omenjeno, smo se v soboto s kolegi podali na pivski izlet proti Radencem oz G.Radgoni. V planu smo imeli tri cilje.
          Prva postojanka je bila gastropub Pivohram Golar. Potrebno je bilo narediti dobro osnovo za nadaljevanje. Na posebnem meniju je bil burger s hmeljnimi vršički in ne vem, če je sploh kdo drug naročil kaj drugega. No, za zraven pa še perutničke v panadi z bučnimi semeni ipd. Moja najboljša izbira pa je bilo pivo, in sicer Flying Dog Raging Bitch, belgijski IPA (tudi že v planu, da jih grem iskat v pivoljuba :P). Za sladico pa še čokoladni fondant.
          Drugače pa super vzdušje, lep ambient in če boste kdaj v teh koncih, definitivno priporočam.

Po dobrem kosilo nas je pot vodila preko meje v Bad Radkesburg v "slovensko" pivovarno Bevog. Vsi smo že lep čas fani Bevogovih pivov, ampak tokrat smo si šli pobližje pogledat njihovo delovanje. Naj še omenim, da smo imeli posebnega voznika in tudi kombi, tako da smo uživali odgovorno

Že lep čas sanjam, da bi tudi sam kdaj zvaril kakšno pivo. Sicer niti slučajno ne v takem obsegu, povsem ljubiteljsko. Ampak to pride na vrsto, ko se preselim v hišo z garažo Trenutno v majhnem stanovanju za kaj takega ni ravno možnosti. Sem pa že zvaril ingverjevo pivo! Ni ravno isto, je bilo pa vseeno dobro :P
          Seveda tudi v Bevogu ni manjkalo hrane, sploh pa ne pijače. Probali smo vse kar so imeli. Tale zadnji Rudeen Black IPA je res nekaj posebnega. Smo toliko piva nakupili za domov, da smo potrebnovali celo voziček

Ampak kot se je izkazalo, sta to oba bila le "side eventa" - Main Event je bil na sporedu zadnji, čeprav si tega pred začetkom nisem mislil. Tretja postojanka je bila torej stari del Radkesburga, kjer se skriva butična prodajalna alkohola in tudi tukaj s slovenskimi lastniki. Zadržali smo se pozno v noč in kako se ne bi. On nam je kuhal, ona pa nalivala. Poskusili smo marsikatero dobroto, od penečih vin, do viskijev, ginov, rumov, šnopcev, likerjev in ne vem kaj še. Tudi hrana je bila vrhunska (žal nobene slikce, ker je tako hitro pošla :P) Pred vstopom je nekoga zanimalo, koliko stvari lahko tukaj poskusimo in je kolega, ki je zadevo organiziral dejal, da se bomo prav gotovo mi prej opešali, preden se bosta onadva. In res je bilo tako.

Poskusil sem jasno vse, edinole viskija ne. Že od prejšnjih izkušenj vem, da ga enostavno ne prebavljam. Ne morem ga spraviti dol po grlu. Kar je škoda, ker so vsi kolegi navdušeni pivci viskija, jest pa potem ponavadi izvisim. Vse viskije sem ovohaval, dišali so, ko pa sem naredil en maaajcem srk, pa sem se hitro spomnil, zakaj jih ne maram. Mi je pa na tej točki lastnik predlagal rum. Kot prvo itak nisem vedel, da obstajajo vrhunski rumi. Vse kar sem poznal je tisti rum s črnčkom na etiketi, ki se ga uporablja za potice in podobne stvari. Kot drugo sem bil pa v dvomih, ker sem pač kot že rečeno vedel, da žganih pijač ne prebavljam.
          Vendar mi je zagotovil, da to kar me moti pri viskijih, da tega pri rumu ne bom doživel. Seveda sem poskusil in doživel razodetje. Malo pretiravam, ampak res so se mi odprla nova obzorja. Ta rum, katerega smo prvega poskusili, je bil Diplomático in navdušil je vse in praktično vsi smo ga tudi vzeli za domov. Kdo bi si mislil, da bom poleg ostalih dobrot, domov odšel z vrečko ruma.
          Naslednji korak? Google -> kozarci za rum

Comment

• this is what I call a REPORT
            be good, be better, be Governor of Poker

Comment

• Dan 36 Bankroll Challengea
              Po pivskem izletu pa nazaj k poker updateu In kot boste videli, bo tale precej dober (kar se seveda izziva tiče :P). Kar nekaj livestreamov zapored me je skrbelo, da ne bom izgubil preveč $$ za mizo in se bom rabil premaknit limit navzdol. No take bojazni zdaj vsaj en čas ne bo, ker smo imeli en atomski session
              140 Big Betov v 900 handih, kar pomeni $140 in kar naenkrat že razmišljam o shotu na $1/$2 lol. Sicer ga še ne bom naredil, ker igrat ta limit s samo 200BB bi bil mali samomor. Tukaj se najde že kar nekaj dobrih igralcev.
              Kar se izziva tiče ni kej druzga rečt. Pogledal sem svoj winrate za teh 30k handov in znaša zelo lepih 2,59BB/100. Se pravi smo v pičlih 30k handih prišli z majhnega $20 deposita zdaj vse do $400 bankrolla in že razmišljam o prehodu na višji limit. Noro. Poleg vsega sem zbral dovolj VPP-jev za tretjo Nebeško nagrado ($10), kar sem seveda dodal pod rubriko rakeback
              Start of Day 36 BR: $245,95
              Rakeback: $10,00
              Profit: $141,01
              End of Day 36 BR: $396,96
              Graf triinšestdesetega dne

Prvi del triinšestdesetega dne
              [youtube_wide]http://www.youtube.com/watch?v=h5IZ-muwwW4[/youtube_wide]
              Drugi del: https://www.youtube.com/watch?v=43F-b6W5FW0
              Tretji del: https://www.youtube.com/watch?v=MThaNPSQe2s
              Četrti del: https://www.youtube.com/watch?v=fQm1fa7sdok
              Skupni graf

($297,60 cash game, $78 rakeback, $1,36 turnirji)
              Naslednji livestream jutri (sobota) ob 11. uri, se pravi nas čaka štiri urni session. Se vidimo!
              http://www.twitch.tv/coreysteel111
              1. Sobota, 25. april ob 11:00[/*]
              2. Ponedeljek, 27. april ob 11:30[/*]
              3. Sreda, 29. april ob 11:30[/*]

Comment

• Kaj to porabiš 12h na teden al kolk ur je že za tem projektom?

Comment

• Corey mi poveš ime te vaše zadnje postojanke na izletu? Sem sam dokaj blizu doma in ne poznam tega raja

Comment

• Somebody wrote: Kaj to porabiš 12h na teden al kolk ur je že za tem projektom?
                    Ja, tri livestreame delam na teden.
                    biserx wrote: Corey mi poveš ime te vaše zadnje postojanke na izletu? Sem sam dokaj blizu doma in ne poznam tega raja
                    Mislim da je Golden Rain njihova firma/znamka.

Comment

• Ne uspe velikokrat 12BB spravit v pot. Mislim, da je tole drugič ever
                      Limit (SB/BB): $2/$4

BB ($57.05)
                      UTG ($123.85)
                      MP ($73)
                      CO (LukaSteel) ($80)
                      BTN ($163.35)
                      SB ($48)
                      Dealt to CO (LukaSteel)

Preflop: (Pot is: 1.5 SB)
                      UTG raises, MP folds, CO (LukaSteel) raises, BTN & SB fold, BB calls, UTG raises, CO (LukaSteel) calls, BB calls
                      Flop: (Pot is 12.5 SB, 3 players)

BB bets, UTG raises, CO (LukaSteel) raises, BB folds, UTG raises, CO (LukaSteel) calls
                      Turn: (Pot is 10.75 BB, 2 players)

UTG bets, CO (LukaSteel) raises, UTG raises, CO (LukaSteel) raises, UTG calls
                      River: (Pot is 18.75 BB, 2 players)

UTG bets, CO (LukaSteel) raises, UTG raises, CO (LukaSteel) raises, UTG calls
                      Showdown:
                      UTG shows

(One Pair, Tens)
                      CO (LukaSteel) shows

(Three of a Kind, Jacks)

Total Pot: $107 (26.75 BB) | Rake: $1.25
                      Winners:
                      CO (LukaSteel) wins $105.75

Comment

• Takole nam pa Limit pomaga pri nagradnih igrah
                        [youtube_wide]http://www.youtube.com/watch?v=7LlrdO3dM3g[/youtube_wide]

Comment

• you are free to go ... čop čop

Comment

• Na random malo gledam mize in vidim tole...

Sem se itak hitro usedel
                            Na žalost ni dolgo zdržal, ampak ja... Takole dobimo folk na Fixed Limitu

Comment

• Čestitke proti Olimpiji !
                              Upam, da jih v četrtek še enkrat zmagajo !

Comment

• Thx
                                Mali obliž na rano po taki katastrofalni sezoni. V četrtek pa verjetno rekorden obisk. Bo luštno.

Comment

Working...
                                X