Announcement

Collapse
No announcement yet.

PokerPro Lajf blog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Limita sem naučil dat High Five. Tako da včasi celo rata tudi med streamanjem
    [youtube_wide]http://www.youtube.com/watch?v=n7Wix2p7wXI[/youtube_wide]
    EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

• Danes sem na Twitchu predstavil svoj prvi emoticon in ta čast je seveda pripadla... Limitu, komu drugemu pa :P

Comment

• Dan 44 Bankroll Challengea
        Že lep čas nisem naredil updata za moj Bankroll Challenge tukaj na PokerProju, tako da na kratko kje trenutno stojim(o). 44 dni je že mimo, v tem času preigranih 37k handov in smo na $776 bankrolla.
        Kljub manjši krizi v zadnjem času (ki to sploh ni), še vedno kaže odlično in po hitrih kalkulacijah, me od cilja loči le... Devetindevetdeset dolarjev ter 600 VPP točk Trenutno imam zbranih 4400 VPP točk in pri 5000 se dobi lepa nebeška nagrada v višini $50. Hkrati pa bom v tistem trenutku zbral dovolj FPP točk za $75 cash bonus v trgovini (6250 FPP). Torej 776+75+50+99=1000 :P
        Tako da bo treba že malo razmišljati, kaj bom streamal v nadaljevanju. Verjetno bom tudi igral v malo bolj človeških urah, ker sedaj začenjam okoli opoldneva, kar pa seveda ni najbolj primerna ura za pokeraše
        Skupni graf:

Tole je pa še streaming plan za naslednje dni. Mimogrede, ko bom dosegel 1000 followerjev na Twitchu (trenutno pri 968), bom ponovno vskekal Spin&Goje s parimi pivi v riti Torej če kdo hoče to gledat... You know what to do here! :P
        Naslednji livestream jutri (sobota) ob 14:30.
        http://www.twitch.tv/coreysteel111
        1. Sobota, 16. maj ob 14:30[/*]
        2. Ponedeljek, 18. maj ob 11:30[/*]
        3. Torek, 19. maj ob 22:30 (SCOOP-31-High-Mid-Low)[/*]
        4. Četrtek, 21. maj ob 11:30[/*]
        5. Sobota, 23. maj ob 11:30[/*]
        6. 1000 followerjev Beer+Spin&Go[/*]

Danes popoldan pa tudi druga tekma polfinala in seveda upanje, da se serija izenači na 1:1

Comment

• Danes in jutri prekinjam s FL Bankroll Challenge livestreami in ponujam nekaj drugega

Danes ob 23:00 je na sporedu SCOOP-31 FL Hold'em [6-Max] event. Edini SCOOP turnir, katerega se bom letos udeležil. Igral bom Low ($27), Medium ($215) in High ($2.100) in vse tri tudi streamal na Twitchu, kot ste verjetno že pokapiral. Začnem ob 22:30!

Uspelo mi je tudi preseči 1000 followerjev na Twitchu, in kot sem obljubil, bom v čast temu naredil poseben livestream s pivi in Spin&Goji Cilj je pač se malo zabavat, popiti kako pivo in ne povsem trezen gamblat na Spinsih, brez pritiska po kakšnem rezultatu. In kdo ve, mogoče pa tudi zalijemo kak dober rezultat iz SCOOP-31 :P
          Beers + Spin&Goes torej jutri (sreda) ob 20:00.

Comment

• FREE 20€www.winamax.fr/en/i/4afprs (za nove uporabnike)

Comment

• Srečno na vseh treh!
              Pridem pogledat, da malo vidim kaj se dela na high limitu

Comment

• Prav veliko slabih igralcev ravno ne pričakujem. Nazadnje sem tudi imel Elkya za mizo, bomo videli kako bo tokrat
                CoreySteel wrote: Danes in jutri prekinjam s FL Bankroll Challenge livestreami in ponujam nekaj drugega

Danes ob 23:00 je na sporedu SCOOP-31 FL Hold'em [6-Max] event. Edini SCOOP turnir, katerega se bom letos udeležil. Igral bom Low ($27), Medium ($215) in High ($2.100) in vse tri tudi streamal na Twitchu, kot ste verjetno že pokapiral. Začnem ob 22:30!

Uspelo mi je tudi preseči 1000 followerjev na Twitchu, in kot sem obljubil, bom v čast temu naredil poseben livestream s pivi in Spin&Goji Cilj je pač se malo zabavat, popiti kako pivo in ne povsem trezen gamblat na Spinsih, brez pritiska po kakšnem rezultatu. In kdo ve, mogoče pa tudi zalijemo kak dober rezultat iz SCOOP-31 :P
                Beers + Spin&Goes torej jutri (sreda) ob 20:00.

Comment

• Out iz vseh treh po cca treh urah igre. Igral short večino časa in to res ni luštno Na NL je to res izi s push/fold, pri Fixed Limitu pa kar trpiš ko moraš gledat flope pa nč ne zadanš, pa preveč si vložu not, da bi foldal in moraš vidt še turn, pa je ta spet mimo in foldaš in maš še 3BB zadaj
                  Ampak ja, sem razmišljal že, da bi posvetil en cel dan/livestream samo FL Hold'em turnirjem. Bi bilo definitivno zanimivo jih še špilat kdaj. Samo ne vem, če jih je dovolj na kupu. Bi bilo treba enkrat malo bolj raziskat zadevo
                  Nič. Jutri Spin&Goji!

Comment

• Sem te gledu do prve pavze. Na najvišjem BI te res ni nič zadel še ase so ti skrekal.. Škoda no.. pa naslednjič! Mal sem tud nanonoko-ta gledu.. njemu tud ni šlo. Ne limit niti no limit tko da lej...............
                    "Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."

Comment

• aintti wrote: Sem te gledu do prve pavze. Na najvišjem BI te res ni nič zadel še ase so ti skrekal.. Škoda no.. pa naslednjič! Mal sem tud nanonoko-ta gledu.. njemu tud ni šlo. Ne limit niti no limit tko da lej...............
                      Ja, s tem se lahko tolažim
                      + Da je en high stakes kolega zdržal le kake pol ure dlje na turnirju kot jaz :P :P
                      Mimogrede...
                      Kolega DaWarsaw iz Team Online je bil tretji na SCOOP za 30k, poleg tega mu gre pa še super s Twitchom na splošno, kjer se Poljaki subscribajo kot nori in ga prav obožujejo.
                      Tako da se mi je zdelo primerno narediti tale gif

Aja mimogrede... Tyler Florsty je pa ljubosumen na dosežke

Comment

• zadnji zapis 22.05. ? nič ne dogaja?

Comment

• dopust lol
                          Poker je maraton in ne šprint!

Comment

• Vroče je :P

Comment

• Dolgo časa se že nisem javil. Bilo je vroče - Zdaj ni več. Se pravi je tudi skrajni čas za en malo daljši update
                              Kaj se je kaj dogajalo v zadnjem času? Nič konkretnega. V kak večji grind se že nisem spustil kakšen mesec ali dva. Odločil sem se, da ni vredno loviti 300k VPP na Starsih in da bom raje naredil le 200k VPP in mi bo s tem ostalo več časa za ostale stvari, ki jih planiram. Ker delam tri streame na teden, kjer po večini igram microlimite, že s tem izgubim kar nekaj prepotrebnih VPP-jev. S ciljem 200k VPP na koncu leta, pa bom brez težav prejadral z le dvema sešnoma na dan
                              Seveda to ne pomeni, da bom v tem pridobljenem času zdaj zabušaval (čeprav sem točno to počel v teh dveh mesecih :P). Vseeno raje zraven počnem stvari, z mogoče malo manjšim $EV-jem kot bi mi jih prinašal grind, a je pa STDEV občutno nižji, če se izrazim po pokeraško Upam tudi, da pride do podaljšanja sodelovanja s PokerStarsi, tako da je treba tudi na tem področju kaj postorit
                              Twitch
                              Par besedic o Twitchu. Še vedno nadaljujem s svojim FL Bankroll Challengom, zdaj že 64. dan. Žal ne gre ravno tako kot bi si želel, gre pa točno tako kot sem pričakoval - gor in dol. Zelo hitro prišel do ~$800, padel na ~$250, pregrindal nazaj na ~$500 in potem hiter padec na trenutnih $270. Rešuje me rakeback, ki je itak pomemben delež vsakega FL igralca, tako da je to res prava simulacija BR Challenga

Zdaj pred in med WCOOP-om sem ob sobotah začel z "#MinRaiseMafia Road to WCOOP" streami, kjer ubistvu igram FL turnirje in se tako poskušam pripravit za oba Limit Hold'em WCOOP Eventa. En dan (naslednji petek) bom tudi naredil "Beers+Spin&Goes" livestream, da poleg sprostitve, sprostim še vse tiste Dream Team Collection bonuse Petki po WCOOP-u pa bodo rezervirani za livestreame, kjer bom špilal vse kar ni Fixed Limit Hold'em Malo bi se rad vrgel v HORSE in kasneje v 8-Game igre, tako da bo na sporedu tudi NL in PLO! Prva igra pa sicer STUD
                              Razpored livestreamov:
                              1. Sobota, 5. september ob 20:00 - #MinRaiseMafia Road to WCOOP 2015[/*]
                              2. Ponedeljek, 7. september ob 11:30 - Day 64 FL Bankroll Challenge[/*]
                              3. Torek, 8. september ob 23:00 - WCOOP-10: $215 FL Hold'em [6-Max], $75K Gtd[/*]
                              4. Petek, 11. september ob xx:xx - Beer+Spin&Goes[/*]
                              5. Sobota, 12. september ob 20:00 - #MinRaiseMafia Road to WCOOP 2015[/*]
                              6. Ponedeljek, 14. september ob 11:30 - Day 65 FL Bankroll Challenge[/*]
                              7. Sreda, 16. september ob 11:30 - Day 66 FL Bankroll Challenge[/*]
                              8. Petek, 18. september ob xx:xx[/*]
                              9. Sobota, 19. september ob 20:00 - #MinRaiseMafia Road to WCOOP 2015[/*]
                              10. Ponedeljek, 21. september ob 11:30 - Day 67 FL Bankroll Challenge[/*]
                              11. Sreda, 23. september ob 11:30 - Day 68 FL Bankroll Challenge[/*]
                              12. Petek, 25. september ob 23:00 - WCOOP-63: $1,050 FL Hold'em Championship [6-Max], $100K Gtd[/*]

Še en mali l-o-l. Prejšnjo soboto sem streamal in to ravno v času potresa tle pri nas v Sloveniji. Sicer sem iz Domžal, epicenter v Bovcu, če se ne motim, tako da prav hudo ni bilo, se je pa vseeno malo zibalo. In ker sem streamal, sem imel seveda tudi posnetek

WCOOP
                              Poleg dveh omenjenih turnirjev bom verjetno špilal še ZOOM event, kaj več pa verjetno ne, ker v drugem delu prvenstva ni nekih primernih turnirjev. Se pravi moj WCOOP plan:
                              WCOOP-10: $215 FL Hold'em [6-Max], $75K Gtd
                              WCOOP-19: NL Hold'em [Zoom], $400K Gtd
                              WCOOP-63: $1,050 FL Hold'em Championship [6-Max], $100K Gtd
                              One time?
                              Bomo pa drugače tudi na PokerPro-ju spremljali slovenske uvrstitve. Prihajajo torej zabavni in delavni tedni, še najbolj me skrbi, koliko tekem slovenske reprezentance (tako košarko ko tudi fuzbala), mi bo ratalo ujet. Današnji tekmi že ne :/

Comment

• Kdaj bo pa objavljen tvoj Pokerstars filmček? Zdaj že mineva skoraj 1 leto odkar ste ga snemali...

Comment

Working...
                                X