Announcement

Collapse
No announcement yet.

PokerPro Lajf blog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro vprašanje... Ne vem
    Videl sem že zadnjo izvedbo in je končni produkt malo "drugačnejši", kot sem pričakoval oz. kot je bil mišljen. Kdaj bo online, pa res ne vem. Bolj počasi gre vse to skupaj. Mene so snemali zadnjega v paketu Mikhail-Lex-Mathias-Jaz in je bil do zdaj izdan le video od Mikhaila.
    Tako da očitno bo treba še malo počakati
    EX-PokerStars Team Pro Online | | | | |

Comment

• jaz čakam na upload videa "Beer+Spin&Goes"

Comment

• Heh, ne bo uploadan, ker ni bil sneman
        Takrat ko uporabljam "vsesplošno" glasbo ne morem uploadat, ker je potem flagan na YT. Če pa špilam takole za zabavo, pa ne uporabljam te generične YT muzike
        Drgač pa... Cel september ogromne težave z netom. Do 10-krat na dan mi je crknilo, tudi po par ur in več. Zdaj je ene 36 ur celo v redu, nimam pojma če so dejansko kaj storili, ali ne. Tehnika sem čakal ubistvu od 4. sept.

Comment

• En krajši update.
          Zadnje čase nisem kaj dosti igral. Nekaj je bilo počitnic, potem celomesečne težave z internetom (še vedno ni vse v redu), za nameček pa sem si še neki poškodoval koleno in sem bolj kot ne odležal par zadnjih tednov. Pa tudi tukaj še ni vse v redu :/
          Tako da je sedaj skrajni čas, da se spet zapodim za mize. Tri mesece do konca leta, verjetno bo potreben vsakodnevni grind za uresničitev vseh zadanih ciljev. Poleg tega sem malo preuredil svoj Twitch kanal, pa layout, ki ga bom uporabljal. Neke hude razlike ni, vsaj ne v "frontendu", ampak zame pa bo vse skupaj nekoliko elegantnejše Verjetno bo tudi precej več streamanja od sedaj naprej. Če bi streamal petkrat na teden, bi bila idealka. Katere dneve in v katerem delu dneva, pa se še nisem zjasnil. Verjetno bom probal najrazličnejše kombinacije, kar bo mala zmešnjava, a jebat ga. Vse kar vem je, da ob nedeljah ne bom
          Poleg samega Fixed Limita sem upal, da bi streamal še kaj drugega. Nekaj tednov nazaj sem imel ubistvu že vse pripravljeno za igranje STUDa, pa je potem prišlo do teh težav z internetom. Za malo razbitje monotonije hočem poskusiti še kako drugo mixed igro, 8-Game pa so nekako daljnosežne sanje.
          Verjetno je tudi marsikdo že videl na FB-ju, tako da ni neka huda skrivnost. Pred dnevi sem praznoval 30. rojstni dan. Staramo se, ni kaj Če ima kdo kake nasvete, kako se lotiti četrtega desetletja življenja, kar na dan z besedami Za konec še torta, ki mi jo je spekla mami. Prava mala mojstrovina, seveda pokeraško okrašena

Comment

• Vse najboljše Corey! Malce pozno a vseeno iz srca. Dobrodošel v klub 30. alecgor:
            Give fish a chance.

Comment

• luka vse najbolše tut jaz z malce zamude..)
              Poker je maraton in ne šprint!

Comment

• Vse naj naj! Zelim ti veliko uspehov pri streamanju te zanimive igre.

FREE 20€www.winamax.fr/en/i/4afprs (za nove uporabnike)

Comment

• Še 46 dni do novega leta, jaz pa grindam za VPP-je
                  Ker nisem bil priden skozi leto (imel vmes preveč počitnic, težave z netom, zdravjem ipd), moram zdaj v zadnjih mesecih lovit naslednji milestone :P Od nekje srede oktobra špilam povprečno po +7 ur na dan, kar je lep zalogaj, ampak se zaenkrat držim odlično.
                  Nekje 1000 VPP-jev na dan moram zbrati do konca novega leta, kar sicer ni nek hud problem, ampak bi rad zadevo rešil čim prej, da ne bom slučajno grindal na 31. decembra :P

Kot sem rekel, cca 1000 VPP na dan in trenutno sem nekje 6000 VPP-jev pred tem tempom, aka 6 dni dopusta si lahko privoščim do konca leta :P Ubistvu je največji problem ta, da streamam nekje trikrat do štirikrat na teden in v tistih treh urah in pol dobim le peščico VPP-jev, ker pač igram micro limite.
                  Malo sem žalosten, ker bodo naslednje leto skenslali FPP-je, jaz sem jih pa tako pridno zbiral za Porscheja Ne bo mi jih dosti falilo, a vseeno dovolj, da ne bom mogel narediti screenshota s 3M FPP-ji (ali kolikor koli je pač Porsche že vreden). Tako da ja, bom pogrešal FPP-je, ampak sistem je bil res malo preveč zakompliciran. Bomo videli kako bo s temi StarsCoini.
                  Zadnjih par livestreamov je prav zabavnih, ker imam vedno nekega Kitajca za mizo, ki cel čas trashtalka in me žali Če koga zanima, kako izgleda, ko te nekdo 100-krat v enem sešnu pokliče "fish", si zalaufajte spodaj prvi del videa in uživajte :P V tem času sem bil bad fish, good fish, nice fish, losing fish, VERY nice fish, history fish, fish star, stupid fish in nenazadnje big fish :lol: Čeprav trashtalka, je tip prav zabaven in lepo popestri zadevo in je totalno nedolžen. Tak trashtalk je povsem drugačen kot ga izvajajo neki drugi. Pa še tale "meme" je nastal v tem času.

Za konec še omenjeni videi:
                  [youtube_wide]http://www.youtube.com/watch?v=WZboZG1HOQM[/youtube_wide]
                  2. del: https://www.youtube.com/watch?v=_FaNHHwDfNE
                  3. del: https://www.youtube.com/watch?v=ZVzM55klwxc
                  4. del: https://www.youtube.com/watch?v=ANg_hTubLOM

Comment

• Tolikokrat sem bil poklican Fish Star v zadnjih 3 oz 4 sešnih, da nisem imel drugega, kot da vzamem izraz za svojega in sem tako naredil še tale custom emote za Twitch
                    Zvezdica in napis fish... Fish star... Vem, ful domiselno :P

Comment

• lepša bi bila ribica in napis STAR

Comment

• To je že preveč zakompliciran zame :P

Comment

• Moram objavit tole
                          eu*****: I am male and I have a boyfriend
                          eu*****: we gona have se x soon
                          eu*****: he's gona f ack me
                          eu*****: with his big c ock
                          eu*****: we will begin soon and I will report you all the action
                          eu*****: I like riding so we will begin with that
                          eu*****: faster faster.....
                          eu*****: oooh
                          eu*****: that feels good honey
                          LukaSteel: just don't let him play and we're all good
                          LukaSteel: only one player per account
                          eu*****: yes, I do know that
                          eu*****: he takes me from behind as I play
                          eu*****: faster faster!!!
                          eu*****: yyes.......
                          eu*****: uuuuhhhhhhhh
                          eu*****: that feels good !!!!!!!
                          eu*****: aaaahhhhhhhhhhhhh
                          eu*****: yyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuh
                          eu*****: yesssssssssssssss
                          eu*****: he threw his cream all over me !
                          eu*****: I'm soooooooo creamed

Comment

• bravo corey---samo, da je vse po pravilih

Comment

• lol, prednosti online pokra
                              FREE 20€www.winamax.fr/en/i/4afprs (za nove uporabnike)

Comment

• Kdaj se zaključi z livestreamom?
                                Ko Limit cat reče, da je bilo dovolj gofljanja :P

Comment

Working...
                                X