Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tablični računalnik (in poker)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kot avtor te teme naj povem, da nisem iskal priložnosti za kakršnekoli popuste ali ugodnejše ponudbe, ampak zgolj za nasvet pri nakupu. Tega sem tudi v veliki meri dobil, za kar se ti AtomAnt zelo lepo zahvaljujem, prav tako pa tudi za ponudbo za pomoč pri nakupu. Moj namen ni bil izkoristiti tvojega znanja in truda v svojo korist...

Comment

nobene panike kaj se cene tiče ni in to da boš ti vzel provizijo vse kul...
      me pa zanima kaj bomo kupoval in iz katere tovarne ...
      in ali je ta kitajec zanesljiv??? mislim da mu pošljemo par k €€€ na koncu dobimo to
      tud ni kul ...
      v vsakem primeru dobimo boljši ali isti izdelek za manj denarja tako da ni panike tebi dat 20 $$ mi pa nebi blo kul da me nekdo nategne za 200$$$ ...
      in da nebo pomote ne mislim nate ampak na kitajca ...
      "People, I just want to say, you know, can we all get along?"

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU
        sam de novte turku denar posilal

Comment

Jaz vas vse razumem in trenutno se samo pogovarjamo, da vidimo kako stvari stojijo. Če je zanimanje in če se da zadeva ugodno urediti. Moj prvotni namen ni bil da vam dam jaz link do produkta na neki online store in od vas poberem 20e.
          V primeru da se bi karkoli dogovoril bi blo vse tako kot je treba in ugodno za vse. Kitajc ne bo nategnil ker je to biznis od katerega živi in mu več pomeni trajno sodelovanje in pozitiven feedback kot pa da scat pelje 10 slovencev, kateri bi potem pisali online da je nategun, oziroma v nasprotnem primeru, če je vse steklo kot je treba ga pohvalili in kitajca takoj klikne 100 novih potencialnih kupcev. Poleg tega te varuje tudi paypal kjer lahko klikneš v primeru scama in dobiš cash nazaj.

Comment

ok zmenjeno... od tega trenutka potem začnemo zbirat prijave kdo je za ... kdo je ZA spodaj naj napiše da se strinja in bomo naredili seznam ter ga dnevno posodabljali ... do kdaj imamo rok za končno odločitev in dokončni odgovor bo pa povedal ATOM...
            jaz sem za
            1. brt
            "People, I just want to say, you know, can we all get along?"

Comment

2. biaggo
              ..........
              The real measure of your wealth is how much you'd be worth if you lost all your money...

Comment

3. Za
                seveda po odprtju FTP, ker me je kurilno olje, registracija in prenova stanovanja te mesec brutalno spila. Pa prej bi seveda imel tudi konkretnejše specifikacije in sliko tablice
                The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Comment

4. Za
                  ..........

Comment

5. Tud sam sem za ob istih pogojih kot Ajkula

Comment

Jaz sem se pa odločil, da bom nabavil kar pri Mimovrste, čeprav verjamem, da je dražje. Ampek me je gotovo pritegnil, vendar so na veliko kritizirali pandawill.com kot online štacuno, drugje pa niti nisem našel toliko ugodnejše tablice, da bi se mi splačalo tvegat za nekaj deset evrov. Definitivno nimam nič proti Atomovi akciji, ampak sam sem (pre)velik ziheraš in mi dveletna garancija na tablico, ki je menda sicer čisto solidna in bi morala zadostit mojim potrebam, pomeni več kot nekaj evrov več za boljšo tablico brez ali z vprašljivo garancijo.

Comment

kolk pa košta carina? recmo da pride tablica s poštnino 200$, kolk bi blo treb še državi dat?

Comment

Evo da vam pršparam 20eur
                          Tole je nekakšen kitajski ebay...svašata je gor
                          http://www.dhgate.com

Comment

Ima morda kdo kako mnenje o tej tablici? Ko sem malo brskal, mi je še najbolj ustrezala mojim potrebam.
                            http://www.httbuy.com/pipo-m2-3g-and...eo-output.html
                            Drugače pa sem po premisleku pripravljen sodelovati pri skupinskem nakupu, če bi izbrana tablica izpolnjevala naslednje pogoje
                            Android 4.1
                            9,7 inčni
                            vgrajen 3G
                            reža za sim
                            1024 x 768px
                            Cortex A9 dual core
                            1GB RAM
                            16 GB ROM
                            aluminijasto ogrodje
                            bluetooth
                            vhod za USB
                            mali 400 štirijedrna
                            10 točkovni zaslon
                            Malce visoke zahteve, samo ni v mojem interesu, da bi bila po letu dni že popolnoma zastarela.
                            The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Comment

A potem tale ˝ATM7029 Quad-core Processor˝ dejansko pomeni A9 dual procesor z štirijedrno grafiko?
                              Genius may have it's limitations, but stupidity is not thus handicapped... =)

Comment

srjansky wrote: kolk pa košta carina? recmo da pride tablica s poštnino 200$, kolk bi blo treb še državi dat?
                                računaj 30% na ceno izdelka ( DDV, carina, poštnina). se prav tablca za 200 ojrof te bo pršla 230.
                                jst mam tegale.-- http://www.cube-tablet.com/cube-u30g...10-1-inch.html
                                lahk samo povem da je najtanjsi tablet na trziscu 3x cenejsi kot ipad... konkurenčen če ne boljši kot ipad2...

Comment

Working...
                                X