Fajn review, ampak morm rečt, da načeloma za igranje pokra na napravi ne potrebuješ ravno hude zverine.
Moj mali telefončič (HTC Desire HD), čisto ok poganja starse, 888poker in Bwin poker aplikacijo, brez zatikanja in to celo pri igri preko 3G mreže ne wifi povezave.
Zoom deluje čisto brez problemov, pa tudi ˝multitablanje˝ mu gre ok kar se tiče zmogljivosti, je pa res, da je tečno preklapljat mize, ker vidiš samo eno naenkrat. Tudi drsnik je skrajno neuporaben na takem malem ekranu, dočim na tablici to verjetno ni problem .
Telefon kot tak ni super zmogljiv, Antutu benchmark mu pripiše 4151pik, kar ni ravno bleščeče. Za referenco tablici Galaxy tab in note imata nekaj čez 10000pik...
Načeloma sklepam, da se ne splača dat 400-500€ za tablico če misliš igrat poker na limitah pod nl25-50. Če je tvoj BR 250$ verjetno nima smisla dat duplo tolk sam, da lahko na avtobusu pol ure igraš nl5 ali nl10. Po drugi strani pa za igro na nl50 skoraj sigurno moraš uporabljat kakega izmed tracking programov HM ali PT, tako, da spet ni nekega večjega plusa za igro na tablici.
Nakup tablice samo zaradi igranja pokra je po mojem mnenju dokaj potratna zadeva, če nimaš uporabne vrednosti še za kaj drugega.
my 2 cents....
Genius may have it's limitations, but stupidity is not thus handicapped... =)
Pa je sploh smiselno igranje pokra na tablicah, glede na to da ni historya + stalna dostopnost vnaša dodatno varianco zaradi negativnega vpliva vsakokratnega okolja, v katerem igraš.
Not to mention, da je rahlo asocialno. Že tako lahko social life trpi zaradi pokra ("recreational pro level").. če ma ta oksimoron kakšen smisel...
Po nadaljnjem raziskovanju, sem prišel do določenih ugotovitev in sicer, da tale PandaWill ni najbolj zaupanja vredna trgovina in ima precej slab rating na večini oz. praktično vseh android forumih kar sem jih obiskal, še več obstaja kar precej teh kitajčkov, ki imajo enak slab rating in je dejansko res teško iz vsega tega kitajskega plevela najti vsaj solidno trgovino.
Kar se tiče izdelka v linku pa je zgodba podobna. Zgleda, da je v proizvodnji neka napaka in skoraj 50% zaloge ima tak ali drugačen defekt povezan z screenom in/ali ohišjem.
Če koga zanimajo M3 defekti si lahko tudi prebere tukaj: http://uk.topnotchtablets.com/tablets
Po drugi strani pa sem uspel locirat eno trgovino, ki kotira dosti višje kot omenjena pandawill, in sicer je to Merimobiles, ki ima sicer nekaj slabih review-jev, ampak v večini so kar pozitivni in na forumih je večina zadovoljnih z izdelki in njihovo odzivnostjo supporta.
Trenutno je moj favorit naslednji izdelek: Ployer momo12 http://www.merimobiles.com/ployer-mo...p/meri7249.htm
Po premisleku sem namreč ugotovil, da me kakovost kamere na tablici in možnost prenosa podatkov preko 3G omrežja niti ne interesirata preveč. Za klice imam telefon (mimogrede večina 3G tablic niti ne podpira klicev ampak samo in zgolj le prenos podatkov) za GPS imam Garmin v avtu, tako, da mi ti dve lastnosti nista pomembni.
Procesor je isti kot pri M3, ravno tako večina ostalih specifikacij, za moje potrebe torej več kot zadovoljiv izdelek. Poleg tega pa mi je pomembno tudi, da za izdelek obstaja precej dober custom firmware, ki ga lahko sam le z osnovami računalništva uspešno izvedem in tale ployer momo12 ima dober support android skupnosti.
Zanekrat sicer še nisem izvedel naročila, saj čakam še na njihov reply na vprašanja, ki se jih zastavil. V kolikor bodo odgovori zadovoljivi bom izdelek tudi naročil in kasneje poročal, čez kak mesec ko izdelek prispe...
Škoda sicer, da se je Atom odločil, da ne bo delil več svojega poznavanja tega trga, ampak jbg pač ima svoje razloge in jih mormo spoštovat.
Jo. vidim da se malo bolje spoznaš na tele tablice. Mi lahko prosim svetuješ kater custom rom naj dam na G tab 10.1.
Sem imel eno 3jko androida, kjer je baterija kar lepo zdržala ob neuporabi, potem pa sem ruknu gor 4.0.4. ga pa čez noč sprazni kot da bi muziko poslušal
Ehhh....žal ti ne morem kaj dosti pomagat. Kljub tvoji žal napačni domnevi, se spoznam samo tolko kot sem opravil domačo nalogo in prebrskal forume.
Če iščeš latest G10.1 firmaware rom malo pogooglaj pa ti bo vrglo kar nekaj zadetkov, tko da se ni za bat da nebi našel kar iščeš.Npr.: http://tips4droid.com/category/table...laxy-tab-10-1/
še boljša pa se mi zdi tale stran oz. forum: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1053
upam, da sem ti pomagal.
LP
@Boštjan hvala, ker si domačo nalogo namesto mene naredil o Pipo tablici
Samo jz bom kot kažer nakup tako ali tako malo odložil dokler se ne zgodi kak čudež
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
Jaz sem naročil več stvari s PandaWill. Vse prišle, vse ok
Sam imam 2 ainol-a doma in sta zakon. Zdi se mi, da vse firme uporabljajo podoben chipset in je le razlika v plastiki okrog tega in cena.
Comment